UltiMaker
€ 295,00
€ 356,95 Incl. BTW

Een print core speciaal gemaakt voor het printen van abrasieve en composietmaterialen op de Ultimaker S5 en Ultimaker 3.

Op voorraad (1 stuks)
Levertijd:
voor 15:00 besteld, vandaag verzonden!
EAN Code:
8719874983228

Ultimaker printcore CC

Professioneel 3D printen is toegankelijker geworden. Haal het maximale uit je prints en verlaag de tijd tussen het maken van prints dankzij de verwisselbare, aangepaste print cores. Optimaliseer je prints met basis of ondersteunende materialen om geometrische vrijheden te bekomen of in twee kleuren te printen.

De print core CC 0.4mm & 0.6mm ondersteunt Nylon, PLA, ABS, CPE, PVA, CPE+, PC, TPU95A en BASF Forward AM Ultrafuse® 17-4 PH (1 kg).

USP's:

  • Materiaalspecifiek. Creëer consistente, hoogkwalitatieve 3D prints met klantgerichte geometrie per materiaal, afhankelijk of het een technisch bouwmateriaal is of een ondersteunend materiaal.
  • Makkelijk verwisselbaar. Vervang snel de print cores en wissel materialen en combineer voor een efficientere workflow.
  • Meer materialen. Kies uit een groot gamma aan materialen, waaronder Nylon, PLA, ABS, CPE, PVA, CPE+, PC en TPU95A.
  • Accuraat lezen van de temperaturen. Behoud de perfecte temperatuur voor een kwalitatieve print - met automatische, accurate temperatuur lezingen.
  • Betrouwbaar en duurzaam. Betere 3D print resultaten. Dankzij de nieuwe silicone cover lekt er geen filament meer in de extruder.
  • Lifetime support. Waar je ook bent in de wereld, Ultimakers' officieel getrainde en gecertifeerde partners bieden gratis support - levenslang gegarandeerd.

Industriele kracht, ongekende mogelijkheden

De Ultimaker S5 biedt een naadloze software, hardware en materiaalintegratie voor een efficientere workflow en consistente, hoogwaardige printresultaten. Zijn vooruitstrevende dual-core printkop wordt geleverd met print cores voor basismaterialen (AA) en ondersteunende materialen (BB) en abresieve en composietmaterialen(CC). Zijn unieke automatische nozzle-lifting systeem verzekert de meest betrouwbare dual extrusie printervaring voor complexe vrijheden.

Wat is het verschil tussen de CC cores (0.4, 0.6, and CC Red 0.6)?

Meer informatie vindt u hier. 

 

De print core CC kan niet op de Ultimaker 3 gebruikt worden omdat de feeder niet is gemaakt voor abresieve materialen dus deze kan hieronder lijden. Deze wordt enkel aangeraden voor de Ultimaker S3 & S5 & S7

Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ga je akkoord? Manage cookies
You are using a really old version of
Internet Explorer, download a safe browser to upgrade your browser.
x