Ultimaker 3d printers

Sorteer op:

De Ultimaker 2 is de standaard versie uit het Ultimaker gamma. Dit toestel is meermaals uitgeroepen tot beste 3D printer. Dit gebruiksvriendelijk model bevat de laatste nieuwe innovaties en levert uitstekende resultaten.
€2.292,95
Sale
Een extra voordelige PACK met 5 verschillende filament spoelen inbegrepen bij uw gebruiksvriendelijke Ultimaker 2+ 3D-Printer.
€2.503,00 €2.399,00
De Ultimaker 3 is de beste dual extrusion systeem 3d printer op de markt . Dankzij de verbeterde prestaties, het automatisch nozzle-lifting systeem en de vervangbare print cores is deze printer een echt paradepaardje!
€3.594,99
Sale
Een extra voordelige PACK met 5 verschillende filament spoelen inbegrepen bij uw betrouwbare Ultimaker 3 dual extrusion 3d-printer!
€3.834,00 €3.699,00
Deze Ultimaker 2 Extended+ is de grotere versie van de Ultimaker 2 en meermaals uitgeroepen tot beste 3D printer. Dit gebruiksvriendelijk model bevat de laatste nieuwe innovaties en levert uitstekende resultaten.
€2.994,99
De Ultimaker 3 Extended is de grotere versie van de Ultimaker 3. Dankzij de verbeterde prestaties, het automatisch nozzle-lifting systeem en de vervangbare print cores is deze printer een echt paradepaardje!
€4.449,99
Sale
De Ultimaker Original werd uitgeroepen als meest accurate en snelste 3D-printer. Deze open-source printer geeft u eindeloze vrijheid om onderdelen aan te passen naar wens!
€1.445,95 €1.203,95
De Ultimaker S5 heeft een groter bouwvolume, een filament flow sensor en een gebruiksvriendelijke touchscreen. Dat zijn een paar nieuwe eigenschappen die Ultimaker S5 in zich heeft. Hij is geschikt voor de kantooromgeving en bereikt uitmuntende printresul
€6.648,95

Ultimaker is een Nederlandse fabrikant die sinds 2011 3d printers produceert. Door hun professionele know how ontwerpen zij printers die bekend staan voor kwaliteit en degelijkheid. Verder staat het bedrijf bekend voor het experimenteren met nieuwe technologieën zodat de nieuwste 3d printers over de meest recente technieken beschikken. Dit alles wordt bevestigd door de vele prijzen die zij al in de wacht hebben gesleept. 

Grote community en uitgebreid aanbod

Ultimaker heeft momenteel drie productielijnen lopen, nl. Ultimaker Original, de Ultimaker 2 familie & de Ultimaker 3 familie. Kenmerkend is ook dat de Ultimaker community bestaat uit meer dan 10 000 3D experten die je kunnen helpen bij problemen.

Indien je meer informatie wenst over de ultimaker 3d printers, kan je ons altijd contacteren voor vrijblijvend advies.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x