Verzenden & retourneren

Mogelijkheden voor de ontvangst van uw bestelling(en):

Bij 3D&I kunt u op drie manieren uw pakketten ontvangen:

  1. verzending via DHL GRATIS voor de hele Benelux (bij bestellingen van meer dan €45) 
  2. verzending via Bpost en afhalen in een postpunt GRATIS voor de hele Benelux (bij bestellingen van meer dan €45) 
  3. afhaling in de showroom (gratis) Je kan dit melden bij uw bestelling online of u kan ons een mailtje sturen of ons bellen.

U kiest de gewenste methode als u (het) product(en) afrekent.
Deze methoden gelden voor leveringen binnen de Benelux.
Thuislevering via DHL:

DHL biedt u een uitgebreid netwerk en een snelle leveringen.

 

 Bpack@bpost:

Kies zelf waar en wanneer u uw pakket ophaalt!

Wist u dat u niet meer thuis moet wachten tot uw pakket wordt afgeleverd?
Met bpack@bpost van bpack kunt u uw pakket heel eenvoudig naar een PostPunt of postkantoor in uw buurt laten versturen. Zo mist u nooit meer de aflevering van uw langverwachte pakket, en haalt u het op waar en wanneer u dat zelf wenst. Dat is pas vrijheid!

Wilt u uw volgende pakket laten toekomen in een afhaalpunt? Gemakkelijk en snel!

Stap 1: 
Kies tijdens uw bestelling voor een levering via afhaalpunt.
Stap 2: 
Kies uw favoriete afhaalpunt binnen het grootste netwerk van België.
Stap 3: 
Nadat uw leverancier uw pakket bij bpack heeft bezorgd, ligt het na een paar dagen in het afhaalpunt van uw keuze. U ontvangt een sms, e-mail of telefoontje met de mededeling dat u uw pakket kunt afhalen. U hebt nu 15 dagen tijd om uw pakket op te halen wanneer u dat het best uitkomt.
 

 

Wat te doen bij annuleren of retourneren?

Annuleren

Een bestelling annuleren is kosteloos, zolang ze nog niet is verstuurd. Annuleert u de bestelling, nadat ze naar u verzonden is? Dan moet u het pakket bij bezorging weigeren. Als 3D&I al een betaling van u heeft ontvangen, dan storten wij de aankoopsom aan u terug, na goede ontvangst van de retourzending. De gemaakte verzendkosten brengen wij hierop in mindering (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

Retourneren / Bedenktijd

U hebt vanaf de leveringsdag 14 dagen bedenktijd om zonder een reden op te geven het product te retourneren. Uitzonderingen hierop zijn producten die speciaal voor u geassembleerd zijn. U kunt het product alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking retourneren. Zie voor meer informatie artikel 5 van onze algemene voorwaarden.

Wilt u de hele bestelling retourneren? Dan moet u de artikelen die u al in ontvangst hebt genomen, terugsturen naar het onderstaande retouradres. 3D&I stort de hele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terug. De retourneerkosten zijn voor uw rekening.

Adres: 

Herman de nayerstraat 1, 

2550 Waasmunster

Belgium

 

Ook als u een deel van uw bestelling retourneert, zijn de retourneerkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling storten wij terug. Verzendkosten worden in dat geval niet terugbetaald.
Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen moet u schriftelijk aan 3D&I melden. Dit kan via e-mail, fax of post. U moet hierbij in elk geval uw volledige naam en het factuurnummer vermelden. 

Om al betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) terug te betalen, hebben wij uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit Europa moeten ook het IBAN- en BIC/Swiftnummer van hun eigen bank vermelden. 
Pas op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling moet hetzelfde zijn als het rekeningnummer waarmee u 3D&I hebt betaald. Dit om fraude met terugbetalingen te vermijden. 

Eventueel al betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ga je akkoord? Manage cookies
You are using a really old version of
Internet Explorer, download a safe browser to upgrade your browser.
x