Betaalmethoden

Mollie

Veilig online betalen via Mollie

Met Mollie als Payment Service Provider kunnen webwinkeliers diverse online betaalmethoden, zoals iDEAL en PayPal, in hun webshop aanbieden. Zo kunt u als consument binnen de webshop gebruiksvriendelijk en veilig betalen. MOLLIE is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van uw betaling en heeft geen invloed op de levering van uw online aankopen.

U kunt op de website aanvullende informatie vinden over uw online betaling via MOLLIE.PaypalPayPal is een online betaalservice die in Nederland snel aan populariteit wint. Internationaal gebruiken miljoenen mensen PayPal voor online betalingen tussen personen en aan bedrijven. Sinds kort zijn ook PayPal-betalingen via de mobiele telefoon mogelijk. 


Bancontact Mister Cash
Met Bancontact / Mister Cash kunt u in België direct online betalen via de online betaalsystemen van de grootste Belgische banken.


Mastercard Visa
Met zo’n 1,7 miljard kaarthouders en een veelvoud hiervan aan transacties is VISA veruit de grootste creditcarduitgever ter wereld. Met wereldwijd liefst 959 miljoen kaarthouders is MasterCard Worldwide de op één na grootste creditcardaanbieder ter wereld. Samen met MasterCard is VISA goed voor het astronomische aantal van 62 miljard transacties per jaar. 


Ideal
Met iDeal kunt u in Nederland direct online betalen via de online betaalsystemen van de grootste Nederlandse banken. Er zijn in Nederland ondertussen meer dan 13.000 webwinkels die iDEAL als betaalmethode aanbieden.


Maestro
Maestro handelt betalingen af en biedt aangesloten banken een protocol om Maestro op hun bankpassen te gebruiken. De online betaalmanier verschilt dan ook per bank, omdat die de consument altijd naar de eigen bankomgeving verwijst.

Visa Electron

 

VISA Electron is een debet card met wereldwijd meer dan 394 miljoen gebruikers en is vooral goed vertegenwoordigd in Spanje, de meeste West-Europese landen, Latijns-Amerika, Azië, het Midden-Oosten en Afrika. Dankzij allerlei beveiligingen is deze debit card populair onder studenten en beginnende bedrijven.

Visa Debit

VISA Debit (voormalig VISA Delta) is een debetkaart die VISA speciaal voor Groot-Brittannië en Ierland uitgeeft. Daarnaast is deze kaart bruikbaar in de overige landen van de Europese Unie.


Diners Club International

Diners Club International behoort tot de top vijf van meest gebruikte creditcards ter wereld. Ze is al sinds 1950 in gebruik.

Dankort

 De bekendste betaalkaart van Denemarken is de Dankort kaart. Van de 5,2 miljoen Denen gebruiken er maar liefst 4 miljoen deze kaart. In Denemarken wordt 87 % van alle online aankopen afgerekend met creditcards en/of debetkaarten. De meest gebruikte kaart is Dankort.


Cartasi

Samen met MasterCard en VISA is CartaSi in Italië de meest gebruikte creditcard voor online aankopen.

 

Sofort
Sofortbanking is een eenvoudige, rechtstreekse betalingsprocedure met de hoge veiligheidsstandaard van online banking. Sofortbanking is de enige Europese betaalmethode die bankonafhankelijk is en de consument bij betaling naar de eigen bankomgeving leidt.

 

 Nordea Bank

De Nordea Bank creditcard is een veel gebruikte creditcard in Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken. Maar ook in Polen en de Baltische landen Estland, Letland en Litouwen is deze kaart populair. Nordea bedient momenteel 10 miljoen particuliere en 700.000 professionele klanten.

Paysafe
Zoals u een prepaidkaart hebt voor uw telefoon, hebt u een paysafecard voor op het internet. De paysafecard heeft de vorm van een kasticket en een pincode met 16 cijfers. 

 

 Bankoverschrijving

Betaling met bankoverschrijving (wire transfer) staat voor wereldwijd betaalgemak. Naast de diverse creditcards is de zogenaamde bankoverschrijving hét middel om internationale betalingen te regelen.

 

Voordelen

Veilig: het systeem beschermt elke euro die u aan uw online aankopen besteedt.
Gemakkelijk: de beveiliging gebeurt via een elektronische handtekening (digipass of kaartlezer).
Gratis: u betaalt niets extra’s voor een internetbetaling.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ga je akkoord? Manage cookies
You are using a really old version of
Internet Explorer, download a safe browser to upgrade your browser.
x