Leveringen kunnen tot 1 werkdag later verzonden worden wegens verhuis. Showroom open op afspraak.

Wij zijn verhuisd! Naar Herman De Nayerstraat 1, 2550 Kontich.

3D PRINTERS
Hoe kies ik de juiste 3D-printer? 

Vandaag de dag een 3D-printer kiezen, brengt heel wat vragen met zich mee. Het aanbod van kwalitatieve en betaalbare 3D-printers is afgelopen jaren enorm gestegen. Een 3D printer had enkele jaren geleden nog een kostprijs van rond de 15.000 euro. Nu zijn er reeds modellen onder de 500 euro op de markt met een even gunstige, professionele en industriële kwaliteit. De juiste printer kiezen, hangt sterk af van de prijs/kwaliteit en van uw wensen. Een desktop 3D-printer is een erg interessant apparaat geworden, niet alleen voor bedrijven en instellingen, maar ook voor consumenten.

Wij hebben een ruim aanbod van goedkope budget 3d-printers tot uitgebreide professionele 3d printers. Het is dus belangrijk om een 3d printer te kopen die aansluit bij uw behoeften. De printers in onze webshop kunnen worden vergeleken met elkaar aan de hand van een aantal simpele muisklikken. U verkrijgt een vergelijkingsoverzicht met alle specificaties van de door u gekozen 3D-printers of bijhorende filamenten (de 'inkt' van 3D printers). 

Waar moet ik op letten?

Wanneer u een 3D-printer wilt kopen, zijn er een aantal zaken van belang: 

Doel: Waarvoor wilt u de printer gebruiken?
Volume: Hoe groot moet het bouwoppervlak van de 3D-printer zijn?
Budget: Hoeveel mag de 3D-printer kosten en hoeveel mag de print per kubieke meter kosten?
Printeigenschappen: Wilt u met meerdere filamenten tegelijkertijd kunnen printen?

Starter of Professional?

Of u nu een 3D-printer wil kopen voor thuis gebruik of in uw bedrijf, 3D&I heeft het allemaal in zijn gamma. U kan kiezen uit een zeer uitgebreid gamma. Voor iedere gebruiker hebben wij de perfecte 3D printer. Alle merken hebben wij in voorraad en kunnen wij daardoor zeer snel leveren. Service contracten zijn beschikbaar voor bedrijven. Ook alle reparaties gebeuren altijd binnen België.

Een 3D printer in werking zien

Wilt u een 3D-printer zien werken voor u beslist om hem te kopen? Kom dan naar onze showroom in Antwerpen en overtuig uzelf van zijn geavanceerde technologie en uitgebreide toepassingsmogelijkheden. U krijgt er vakkundig advies over de installatie, de werking en de technische aspecten.

Gratis advies

Twijfelt u tussen verscheidene printers of kunt u geen gerichte keuze maken? Neem gerust contact met ons op zodat wij onze ervaring kunnen delen en u het beste advies kunnen geven.

Prijsgarantie

Heeft u dezelfde 3d-printer elders goedkoper gezien? Wij passen onze prijs aan! Op al onze producten geldt een laagste prijsgarantie. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ga je akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, download a safe browser to upgrade your browser.
x