Ultimaker

Sorteer op:

De Ultimaker 3 is de meest betrouwbare dual extrusion 3D printer op de markt. Verbeterde 3D print prestaties om complexere designs te printen, dat is de Ultimaker 3. Dit dankzij het automatisch nozzle-lifting systeem en de vervangbare print cores.
€3.623,95
Ultimaker 2+ is de award winnende 3d printer. Het succesmodel heeft de laatste innovatieve nieuwigheden. Perfect voor professioneel werk- en thuisgebruik.
€2.292,95
Sale
De Ultimaker Original werd door Make Magazine als meest accurate en snelste 3D-printer uitgeroepen. Hij is draagbaar en betaalbaar en hoeft weinig onderhoud. De ultimaker Original+ print snel en in hoge kwaliteit. Think big, print big!
€1.445,95 €1.203,95
Sale
De Ultimaker 3 is de meest betrouwbare dual extrusion 3D printer op de markt. Verbeterde 3D print prestaties om complexere designs te printen, dat is de Ultimaker 3. Dit dankzij het automatisch nozzle-lifting systeem en de vervangbare print cores.
€3.834,00 €3.729,00
De Ultimaker 3 Extended is de meest betrouwbare dual extrusion 3D printer op de markt. Verbeterde 3D print prestaties om complexere designs te printen, en dit dankzij het automatisch nozzle-lifting systeem en de vervangbare print cores.
€4.470,95
Sale
Gebaseerd op de award winnende Ultimaker 2 brengt Ultimaker de 2+ op de markt. Het huidige succesmodel wordt gecombineerd met de laatste nieuwe innovaties.
€2.503,00 €2.399,00
De Ultimaker 2 Go is een kleinere versie van het populaire model van Ultimaker. De Ultimaker 2 Go is door zijn compactheid en betrouwbaarheid de ideale printer to Go!
€1.445,95
PVA (Polyvinyl Alcohol) is een in water oplosbaar ondersteunend materiaal voor 3D printen met meerdere printkoppen. Ontwikkeld voor een ongelooflijke 3D print ervaring biedt Ultimaker PVA goede aanhechting aan PLA en NYLON aan.

350g
€48,34
Gebaseerd op de Ultimaker 2 Extended brengt Ultimaker de 2 Extended+ op de markt. Het huidige succesmodel wordt gecombineerd met de laatste nieuwe innovaties.
€3.018,95
Dankzij de Ultimaker PLA Silver Metallic kan u uw prints de tint van gepolijst zilver meegeven, waardoor ze nog authentieker lijken. Dit filament is het best te gebruiken op de Ultimaker 2.
€38,12
Begin 2016 bracht Ultimaker met de Ultimaker 2+ en Ultimaker 2 Extended+ enkele vernieuwde modellen op de markt. Deze upgrades zijn nu ook beschikbaar voor de oudere modellen, dankzij de Extrusion Upgrade Kit.
€477,95
Professioneel 3D printen is toegankelijker geworden. Haal het maximale uit je prints en verlaag de tijd tussen het maken van prints dankzij de verwisselbare, aangepaste print cores. Optimaliseer je prints met basis of ondersteunende materialen.
€119,79
Na ABS en PLA heeft Ultimaker nu een derde materiaaltype toegevoegd aan zijn gamma. De CPE lijn werd gemaakt voor complexe, technische prints.
€59,90
Bescherm je moeilijke en grote prints tegen warping en externe factoren met deze Ultimaker Cover. Deze DIY-kit biedt je de mogelijkheid om de kwaliteit van je prints op de Ultimaker nog te verbeteren.
€382,15
Voor de meest passionele prints kan u het best de Ultimaker PLA Red gebruiken. Dit filament is het best te gebruiken op de Ultimaker 2.
€38,12
Ultimaker Black PLA is een stevige robuuste kleur. Als u de juiste kleur niet kan kiezen is Black PLA de beste oplossing! Dit filament is het best te gebruiken op de Ultimaker 2.
€38,12
Dit is de Ultimaker 2 geïntegreerde nozzle + heater block voor 3mm filament. Dit onderdeel zit ook in de Ultimaker 2 'Hot end Pack'. Deze nozzle heeft een diameter van 0,4mm. Hij is enkel compatibel met de Ultimaker 2 Family.
€41,49
Ultimaker Black ABS is een stevige robuuste kleur. Als u de juiste kleur niet kan kiezen is Black ABS de beste oplossing! Dit filament is het best te gebruiken op de Ultimaker 2.
€38,12
Dit is de Ultimaker 2 PTFE Glass filled coupler. Deze zit ook in de Ultimaker 2 'Hot end Pack'. Hij is enkel compatibel met de Ultimaker 2 Family.
€18,99
Dankzij Ultimaker PLA White kan u ieder moment van het jaar het gezellige wintergevoel terug oproepen. Dit filament is het best te gebruiken op de Ultimaker 2.
€38,12
Dit is de de temperatuursensor voor de Ultimaker 2 Family.
€41,83
Dit is de Ultimaker 2 Hot end Pack. Deze is enkel compatibel met de Ultimaker 2 Family.
€84,10
Print onmiddellijk van een SD Kaart
Bijgeleverd bij iedere Ultimaker Original aankoop. Alleen compatibel met de Ultimaker original.
€96,80
Print Table Glass Ultimaker 2/2+/3
€35,09

Created through open-source collaboration, Ultimaker's premium 3D printers are highly reliable and enjoyed by professional makers.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x