Ultimaker Breakaway White Material (NFC)

Ultimaker
€ 65,95 Incl. btw
  • Bestel 2 voor €64,63 per stuk en bespaar 2%

Na PVA heeft Ultimaker een nieuw ondersteunend materiaal, het Breakaway material. Dit materiaal is een wit nieuw materiaal dat vlot print, en nog vlotter te verwijderen is.

Op voorraad
Levertijd:
voor 15:00 besteld, vandaag verzonden!

Na PVA heeft Ultimaker een nieuw ondersteunend materiaal, het Breakaway material. Dit materiaal is een wit nieuw materiaal dat vlot print, en nog vlotter te verwijderen is.

Breakaway material biedt een betrouwbare ondersteuning voor al uw prints. Het verwijderen ervan is makkelijker dan met ondersteunend materiaal in hetzelfde type als het bouwmateriaal. Met een kniptang, een klein mesje of zelfs met de hand, Breakaway material is vlot te verwijderen.

Welk voordeel biedt Breakaway ten opzichte van andere ondersteunende materialen? Op plekken waar het Breakaway material de print ondersteunt zie je na het verwijderen geen verschil, overal is de oppervlakte even vlak en proper.

Daarnaast is Breakaway material sneller te verwijderen van PVA. En omdat Breakaway material veel beter bestand is tegen omgevingsfactoren zoals temperatuur en vocht. Hierdoor is de shelf life van dit materiaal veel langer. Ook is het kost efficiënter dan andere ondersteunende materialen, wat de prijs dan weer ten goede komt.

Dit Breakaway material wordt geprint met een 0.4mm AA print core, ondanks dat het een ondersteunend materiaal is. De BB print cores zijn geoptimaliseerd voor PVA. 

Dit Breakaway material is compatibel met de volgende filamenten uit het Ultimaker gamma:

  • PLA
  • CPE
  • CPE+
  • Nylon
  • ABS

Breakaway material is een aanrader voor vlakke en schuine oppervlaktes. Het is optimaal om te gebruiken samen met watergevoelige materialen (zoals Nylon).

Kleur: -
Materiaal: Poly-Lactic Acid
Transparantie: Niet-transparant
Filamentdiameter: 2.85mm
Diametertolerantie: ± 0.1mm
Smelttemperatuur: -
Aanbevolen printtemperatuur: -
Gewicht op spoel: ± 750g
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x