Magigoo
€ 20,00
€ 24,20 Incl. BTW

Magigoo PA de 3D printing lijm voor Polymide (Nylon).

Op voorraad (20+ stuks)
Levertijd:
voor 15:00 besteld, vandaag verzonden!
EAN Code:
5350583999969

Magigoo PA

is ontworpen voor professioneel gebruik, om exclusief met Polyamide (Nylon) te gebruiken. Het onderdeel zal relatief makkelijk te verwijderen zijn na het afkoelen, lijm resten zijn ook makkelijk te verwijderen. 

Waarom Magigoo PA?

PA (Polyamide, Nylon) beschrijft een groep met amide herhalingseenheid. Over het algemeen zijn er in de FDM industrie 3 hoofdtypes van PA, waaronder PA12, PA66 & PA6.

Soms kunnen deze materialen worden geënt worden met andere polymeren of anders worden versterkt met glas- en koolstofvezels. In het algemeen vertonen nylons een hoge sterkte, taaiheid, elasticiteit, slijtvastheid, chemische weerstand thermische weerstand en worden veelvuldig gebruikt in verschillende industriële toepassingen. 

Nylon filamenten blijken uitdagende materialen te zijn voor FDM printers vanwege hun lagere hechting op conventionele 3D print bedden en hun hogere neiging tot kromtrekken. Verder zijn er verschillende PA-filamenten die zich anders gedragen. 

Magigoo PA is een gespecialiseerde oplossing voor het FDM printen van PA filamenten ontwikkeld om te werken met een groot aantal PA types.

Let op!:

Technische fiche & veiligheidsvoorschriften & Magigoo Manual

Hoe gebruik ik Magigoo PA? 

Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ga je akkoord? Manage cookies
You are using a really old version of
Internet Explorer, download a safe browser to upgrade your browser.
x