UltiMaker
€ 949,00
€ 1.148,29 Incl. BTW

De complete bundel om te starten met UltiMaker PET CF: eenvoudig en betrouwbaar composiet printen op printers uit de UltiMaker S-serie

Backorder

Levertijd:
2 - 3 weken
EAN Code:
8719874985222

Ultimaker PET CF Bundle

Wat zit er in de bundle? 

UltiMaker PET CF

Gebruik UltiMaker PET CF voor hoogwaardige toepassingen, van functionele prototypes tot productiehulpmiddelen en vervangende onderdelen. UltiMaker PET CF is verkrijgbaar in meerdere kleuren, eenvoudig in gebruik en veelzijdig. Dit maakt het de perfecte keuze voor composietprints op printers uit de UltiMaker S-serie, voor een breed scala aan toepassingen.

Gemakkelijk in gebruik

Hoe print ik met PET CF?

UltiMaker PET CF is het eerste composietmateriaal dat speciaal is gemaakt om perfect te werken met printers uit de UltiMaker S-serie. Het resultaat is dat gebruikers zich kunnen verheugen op een naadloze ervaring met NFC-materiaalherkenning, een speciale CC print core, compatibiliteit met ondersteuningsmateriaal en professioneel afgestemde printprofielen. Dit alles, gecombineerd met de lage vochtgevoeligheid van PET CF, zorgt voor een eenvoudig en betrouwbaar printproces voor hoogwaardige composiettoepassingen.

Veelzijdig

Ervaar ongekende veelzijdigheid met Ultimaker PET CF. De uitstekende mechanische eigenschappen en weerstand tegen chemicaliën en hitte maken het ideaal voor hoogwaardige toepassingen. Ultimaker PET CF onderscheidt zich verder als pionier in het aanbieden van meerdere kleuropties: strak zwart, koel grijs en levendig blauw. Dit geeft nieuwe mogelijkheden, waaronder kleurgecodeerde productiehulpmiddelen. Geef uw werk een impuls met Ultimaker PET CF: veerkrachtig, veelzijdig en briljant gekleurd.

Uitstekende prestaties van onderdelen

Maak gebruik van de opmerkelijke mogelijkheden van UltiMaker PET CF om hoogwaardige functionele onderdelen te maken die aan uiteenlopende behoeften en toepassingen kunnen voldoen.

Sterker nog, de toch al hoge sterkte, stijfheid en temperatuurbestendigheid van PET CF kunnen allemaal worden verbeterd door uitgloeien (annealed). Het uitgloeiproces (anneal proces) verhoogt de temperatuurbestendigheid van uw onderdelen van 80 °C naar een fenomenale 181 °C, verhoogt hun sterkte met 30% en verhoogt hun stijfheid met 10%. Dit kan allemaal gedaan worden met de aanbevolen en gevalideerde BINDER FP115 programmeerbare oven.

Annealing

Gebruik gloei-intentieprofiel in Cura. Programmeerbare industriële convectieoven
met goed gecontroleerde verwarmings- en afkoelhellingen aanbevolen (zoals Binder FP115).
Indien n.v.t.: 8-12 uur gloeien bij 80-100 °C.

Voordelen

  • Gebruik materiaal van industriële kwaliteit voor uw bouwkundige prototypes
  • Perfect voor veeleisende toepassingen zoals mallen, armaturen en end-of-arm tooling
  • Vervang uw kapotte productieonderdelen door UltiMaker PET CF
  • Een hoogwaardig composiet met hoogwaardige eigenschappen
  • Op maat gemaakt en afgestemd voor printers uit de S-serie
  • Voorzie uw koolstofvezel van kleurcodes
  • Compatibel met speciale ondersteuningsmaterialen
  • Lage vochtgevoeligheid in vergelijking met andere koolstofvezelmaterialen
  • Verbeter uw onderdelen door het uitgloeien (annealing)

Opgelet!: enkel te printen met Print core CC & bewaring: In een hersluitbare zak met droogmiddel tussen 0 en 30 °C en uit het zonlicht (of in Materiaal station)

Product data sheetTechnische data sheet

Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ga je akkoord? Manage cookies
You are using a really old version of
Internet Explorer, download a safe browser to upgrade your browser.
x