Ultimaker
€ 1.149,00
€ 1.390,29 Incl. BTW

Backorder

Levertijd:
3 - 4 weken
EAN Code:
810036962988
Ontdek een nieuwe reeks metaal 3D print toepassingen door de Ultimaker S5 te upgraden met de Metal Expansion Kit. De eenvoudige workflow maakt het printen van roestvrijstalen onderdelen eenvoudiger, efficiënter en betaalbaarder.

Metaal 3D printen is makkelijker als alles geregeld is. De Ultimaker Metal Expansion Kit voor Ultimaker S3 en S5 biedt software-optimalisaties, toegang tot nabewerking services, uitgebreide e-learning modules en meer. Deze zorgen ervoor dat u snel van een CAD-ontwerp naar een metalen onderdeel kunt gaan met minimale moeite en maximaal vertrouwen.

Vergeleken met CNC en andere additieve methoden kunt u tot 90% kostenbesparingen realiseren. En omdat uw Ultimaker 3D printer op uw bureau past, is deze oplossing eenvoudig te gebruiken en te schalen op basis van uw behoefte aan metalen gereedschappen en hulpcomponenten. 
 
Bij het printen van metaal filament is het verplicht om gebruik te maken van een filter op het toestel om de fijne deeltjes die bij het printen vrijkomen op te vangen. 
Voor de Ultimaker S5 is dit de Ultimaker S5 Air Manager en voor de S3 is dit de Ultimaker S3 Top Cover

 

Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ga je akkoord? Manage cookies
You are using a really old version of
Internet Explorer, download a safe browser to upgrade your browser.
x