Shining 3D
€ 959,00
€ 1.160,39 Incl. BTW

Is de perfecte tool om eenvoudig en efficiënt aan de slag te gaan met 3D-scannen of 3D-modellering te ervaren.

Op voorraad (8 stuks)
Levertijd:
voor 15:00 besteld, vandaag verzonden!
EAN Code:
6970163080529

EinStar

Onze missie bij SHINING 3D is om hoogwaardige 3D-digitaliseringstechnologie voor iedereen toegankelijk te maken en bedrijven en individuen te helpen het rijk van de digitale wereld te betreden. Einstar 3D-scanner is ontwikkeld, waardoor iedereen de wereld om hen heen kan digitaliseren als nooit tevoren.

EINSTAR, uitgerust met 3 infrarood VCSEL-projectoren, 2 stereodieptecamera's en 1 RGB-kleurencamera, kan gemakkelijk stabiele en heldere details vastleggen in een hoog tempo en levert hoogwaardige gegevensuitvoer met kleurtextuur. Het is de perfecte tool om eenvoudig en efficiënt aan de slag te gaan met 3D-scannen of 3D-modellering te ervaren.

De belangrijkste kenmerken van EINSTAR zijn onder meer:

1. Grote verscheidenheid aan toepassingsscenario's

Dankzij meerdere formaten voor gegevensuitvoer is EINSTAR de ideale partner voor 3D-scantaken in een breed scala aan projecten en industrieën. Of het nu gaat om 3D-printen, Design, VR&AR of iets heel anders: de veelzijdigheid van EINSTAR ontsluit nieuwe dimensies van ideeën en creativiteit.

2. Gegevens van hoge kwaliteit

EINSTAR verzamelt puntenwolkgegevens met hoge dichtheid snel en gemakkelijk met puntafstanden tot 0,1 mm.

3.Hoge kleurgetrouwheid

Profiteer van de ingebouwde RGB-kleurencamera, EINSTAR reproduceert de originele kleuren van de gescande objecten op authentieke wijze.

4. Detailgerichte verbeteringstechnologie

De ingebouwde detailverbeteringstechnologie optimaliseert de puntenwolk voor volledige data-acquisitie, begeleidt uw scanning beter en verbetert de datakwaliteit.

5. Stabiel buiten scannen

Met 3 infrarood VCSEL-projectoren kan Einstar duidelijke scangegevens vastleggen en stabiele output buitenshuis genereren.

6. Comfortabel voor de ogen

Vanwege het onzichtbare licht van de projector tijdens het scanproces, maakt het de ogen comfortabel bij het scannen door mensen.

7.Gestroomlijnde gebruikerservaring

Een soepele en snelle scanervaring met handige functies en hoge scansnelheid.

8.Extreem gemakkelijk te gebruiken

Ergonomisch ontwerp, duidelijke workflow, eenvoudige installatie, plug and play.

Bekijk de brochure hier

Bekijk de applicaties hier

Overtuigd door de Shining Einstar?

  • Showroom/contact: Het is altijd aangeraden contact op te nemen of een bezoek te brengen aan onze showroom. Zo kunnen we je helpen bij je keuze, en heb je altijd de juiste 3D printer. 
  • Service contract/installatie service: U koopt als bedrijf? Bekijk dan onze service contracten of onze installatie service. Deze zijn optioneel verkrijgbaar. 

 

Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ga je akkoord? Manage cookies
You are using a really old version of
Internet Explorer, download a safe browser to upgrade your browser.
x