Shining 3D

Sorteer op:

Gemakkelijk scannen in hoge resolutie tegen een democratische prijs? Dat is de nieuwe EinScan-Pro +. Deze multifunctionele handheld 3D scanner is makkelijk in gebruik en geeft u snel hoogkwalitatieve scans.
€6.037,90
De Shining 3D Einstart-C is een goedkope desktop 3D-printer ontwikkeld door Shining 3D. Deze printer is uitermate geschikt voor educatie. Ook voor designers of hobbyisten is dit een zeer kwalitatieve 3D-printer.
€595,00
Op zoek naar een betrouwbare high resolutie 3D scanner met draaiplatform? Dan is de EinScan-SE iets voor u! De EinScan-SE 3D scanner maakt gebruik van de witlicht scan technologie, in combinatie met een geruisloze en hoogkwalitatieve scan.
€1.439,90
Op zoek naar een betrouwbare high resolutie 3D scanner met draaiplatform? Dan is de EinScan-S iets voor u! De EinScan-S 3D scanner maakt gebruik van de witlicht scan technologie, in combinatie met een geruisloze en hoogkwalitatieve scan.
€1.299,00
Groter, sneller en preciezer scannen met de Shining 3D Einscan-SP!
€2.770,90
De EinScan Pro All-in-One-Pack bestaat uit een statief en draaitafel en color pack. In combinatie met uw EinScan-Pro 3D scanner maakt u hiermee de meest gedetailleerde en complexe scans die u zich maar kan inbeelden.
€6.477,00
De EinScan Pro Color Pack bestaat uit de Einscan Pro en een toevoeging van de Color Pack. Dankzij dit extraatje scan je verschillende texturen en kleuren in een en dezelfde scan.
€5.638,00
De EinScan Pro Industrial Pack bestaat uit de Pro-scanner, een statief en draaitafel. In combinatie met de EinScan-Pro 3D scanner maakt u hiermee de meest gedetailleerde en complexe scans die u zich maar kan inbeelden.
€5.638,00
De EinScan Pro Color is een toevoeging bij uw EinScan Pro 3D scanner. Dankzij dit extraatje scan je verschillende texturen en kleuren in een en dezelfde scan.
€839,00
De Einscan Industrial Pack bestaat uit een statief en draaitafel. In combinatie met uw EinScan-Pro 3D scanner maakt u hiermee de meest gedetailleerde en complexe scans die u zich maar kan inbeelden.
€839,00
Gemakkelijk scannen in hoge resolutie tegen een democratische prijs? Dat is de EinScan-Pro. Deze multifunctionele handheld 3D scanner is makkelijk in gebruik en geeft u snel hoogkwalitatieve scans.
€4.799,01
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x