Shining 3D
€ 7.199,00
€ 8.710,79 Incl. BTW

De Einscan Pro HD verbeterd de efficiëntie van hoogwaardige 3D modellen en zorgt voor een indrukwekkende hoge resolutie voor fijne details. Behandeld donkere en metalen oppervlakten met minder beperkingen en heeft een hoge scansnelheid met hoge efficiënt

Backorder

Levertijd:
1 - 2 weken
EAN Code:
6970163080956

Einscan Pro HD

EinScan Pro HD, een geërfd multifunctioneel en modulair ontwerp van de EinScan Pro-serie handheld 3D-scanner, levert ongeëvenaarde prestaties bij het vastleggen van hoge resolutie en nauwkeurigheid door handmatig scannen. Uitzonderlijke veelzijdigheid en krachtige optimalisaties komen samen voor de ultieme, uiterst efficiënte en professionele 3D-scanervaring. Het is een betrouwbare assistent voor ontwerpers en ingenieurs die geven om 3D-modellering van hoge kwaliteit.

Plus- en minpunten

positief punt Scan kwaliteit tot 0.04mm nauwkeurig
positief punt Snelheid 
positief punt Eenvoudig in gebruik 
positief punt Professioneel toestel tegen betaalbare prijs 
positief punt Automatisch waterdicht maken voor 3D printing 
   
negatief punt Sommige stukken moet je insprayen (zoals bij alle 3D scanners)
negatief punt Kan geen haar scannen
negatief punt Draaitafel afzonderlijk te koop, Industrial Pack

 

 

Indrukwekkende hoge resolutie voor fijne details

Door een nieuwe structuur van lichtprojectie modulair aan te nemen, wordt het scannen van streeppatronen dat traditioneel werd gebruikt in de vaste scanmodus nu gebruikt in de handheld HD-scanmodus. Door een minimale puntafstand van 0,2 mm in te stellen met een geoptimaliseerd algoritme, biedt het een hoge resolutie en nauwkeurigheid bij het scannen vanuit de hand zo goed als onder vaste scan.

 

  Minder beperkingen van scanobjecten

Met nieuwe hardware en software-algoritmen voor lichtprojectie is EinScan Pro HD in staat om een groter aantal objecten met een donkere of zwarte kleur en een metalen oppervlak te scannen, waardoor de mogelijkheid voor 3D-scannen van materialen wordt verrijkt

 

 

 

Hoge scansnelheid en Dataoverdracht

EinScan Pro HD heeft een dramatische doorbraak in scanmogelijkheden, verwerkt tot 3.000.000 punten per seconde in de handheld scanmodus en minder dan 0,5 seconden voor elk afzonderlijk frame in de vaste scanmodus. USB 3.0 biedt snelle gegevensoverdracht.

 

 

 

 

 

 

Hoge nauwkeurigheid voor hoog
Kwaliteit 3D-modellering

Door de verschillende positionerings methoden kan zowel de scanner als de objecten tijdens het scannen worden verplaatst.
Het levert nauwkeurigheid tot 0,04 mm in de modus Vaste scan. In de handheld scanmodus door uitlijning van markeringen is de volumetrische nauwkeurigheid maximaal 0,045 mm + 0,3 mm / m.

 

 

 

Modulair ontwerp voor een breed scala aan toepassingen door meerdere scanmodussen en gegevensuitlijning

Modulair ontworpen Color Pack, Industrial Pack als optionele add-ons voor EinScan Pro HD breidt uw scanervaring uit voor meer toepassingen. Meerdere positioneringsmethoden,
inclusief functie-uitlijning, uitlijning van markeringen, uitlijning van gecodeerde doelen van de draaitafel, handmatige uitlijning en textuuruitlijning (met Color Pack), verbetert de scan-efficiëntie aanzienlijk zonder extra voorbereiding.

 

  Neem de draagbare EinScan Pro HD overal mee naartoe

Ergonomisch ontworpen EinScan Pro HD met een lichtgewicht, u kunt de scanner gemakkelijk overal mee naartoe nemen; eenvoudige plug-and-play waarmee u de scanner kunt gebruiken zonder ingewikkelde installatie; Door het compacte formaat kan de scanner vrij bewegen met onbeperkte scanervaring.


Pakketgrootte
37 x 36,5 x 13,5 cm
Lichtgewicht
1,13 KG

 

 

 

ExScan Pro

Ontwikkeld door SHINING 3D,
ExScan Pro is professionele software voor 3D-scannen en gegevensverwerking met een verzameling van zowel scan als mesh bewerkingstools voor het genereren van hoogwaardige 3D-modellen.

  • -Duidelijke werkgids 
  • - Gebruiksvriendelijke interface
  • - Verwerking van gegevens
  • - Gegevens meten

>>Meer informatie>>

 

 

 

Solid Edge SHINING 3D-editie

EinScan Pro HD, inclusief Solid Edge SHINING 3D Edition met de reguliere 3D CAD-ontwerpfuncties,
brengt een handige en krachtige 3D-ontwerptool om u te helpen uw creatieve ideeën te verwezenlijken.

>>Meer informatie>>

 

EinScan Pro HD SPECS

Hoe kies je de juiste scanner?

Hoe kiest u de juiste 3D-scanner die aan uw behoeften voldoet? Is de laagste prijs de beste prijs? Is de dure de juiste keuze voor jou? U wilt zeker zijn dat u de juiste kiest dus u evalueer alle product specificaties en vergelijk de verschillende modellen grondig met elkaar.

Deze handleiding is speciaal gemaakt om u hierbij te helpen. U kiest het apparaat dat perfect aan uw behoefte voldoet. Met alle relevante aspecten van nauwkeurigheid, resolutie, scansnelheid, scanformaat en lichtbron, we hopen dat deze gids een betrouwbare metgezel is voor u op weg naar het vinden van de 3D-scanner die aan uw eisen voldoet.

Bekijk hier de volledige handleiding

Overtuigd door de Shining 3D Einscan-PRO HD?

  • Showroom/contact: Het is altijd aangeraden contact op te nemen of een bezoek te brengen aan onze showroom. Zo kunnen we je helpen bij je keuze, en heb je altijd de juiste 3D printer. 
  • Service contract/installatie service: U koopt als bedrijf? Bekijk dan onze service contracten of onze installatie service. Deze zijn optioneel verkrijgbaar. 

Bekijk alvast eens deze video in verband met de Shining 3D Einscan PRO HD:

 
 
 
 
Scan nauwkeurigheid: Handheld HD-scan: tot 0.045 mm & Handheld rapid scan: tot 0.1 mm & Fixed scan met draaitafel: 0.04mm (single shot nauwkeurigheid) & Fixed scan zonder draaitafel: 0.04mm (single shot nauwkeurigheid)
Volmetrische nauwkeurigheid: Handheld HD scan & Handheld rapid scan: 0.3 mm/m (markering afstemming)
Scan snelheid: Handheld HD scan: 10 frames/s. & 3.000.000 punten/s. & Handheld rapid scan: 30 frames/s. & 1.500.000 punten/s. & Fixed scan met draaitafel en zonder draaitafel: enkele scan <0.5s.
Punt afstand: Handheld HD-scan: 0.2 - 3 mm & Handheld rapid scan: 0.25 - 3 mm Fixed scan met draaitafel & zonder draaitafel: 0.24mm
Bereik enkele scan: 209*160 mm——310*240 mm
Diepteveld: ±100 mm
Werk afstand: 510 mm
Lichtbron: LED
Uitlijnmodus: Handheld HD-scan: markering, feature , hybride uitlijningen & Handheld rapid scan: markering, Textuur(Met color pack), feature , hybride uitlijningen & Fixed scan met draaitafel: Draaischijf gecodeerde doelen, functie, markeringen, handmatige uitlijning &
Textuur: Ja (met de Add-on: color pack)
Buitenhuis gebruik: Schuilplaats opzetten en contact met direct zonlicht vermijden
Speciale objecten scannen: Voor transparante, sterk reflecterende of sommige donkere objecten, spuit AEB poeder voordat u gaat scannen ( Aangeraden om AESUB scanningspray te gebruiken)
Printbare gegevens: In staat om een waterdicht 3D-model direct naar 3D-printen te exporteren
Bestandsformaat: .obj & .stl & .asc & .ply & .p3 & .3mf
Gewicht (onverpakt): 1.13 kg ( incl. USB 3.0 kabel)
OS: Win10 (64bit)
Grafische kaart: Vereist: Quadro card P1000 of hoger or NVIDIA GTX660 of hoger / Aangeraden: NVIDIA GTX1080 of hoger
RAM: Vereist: >4G
Processor: Vereist: Intel (R) xeon E3-1230, Intel (R) I5-3470, Intel (R) I7-3770 / Aangeraden: I7-8700
Geheugen: Vereist: 8G / Aangeraden: 32G
Interface: 1x high-speed USB 3.0
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ga je akkoord? Manage cookies
You are using a really old version of
Internet Explorer, download a safe browser to upgrade your browser.
x