UltiMaker
€ 29,95
€ 36,24 Incl. BTW

Dankzij de Adhesion Sheets van Ultimaker bent u zeker dat uw print goed vasthecht aan het printbed. Hierdoor zijn hoogkwalitatieve resultaten een zekerheid.

Op voorraad (2 stuks)
Levertijd:
voor 15:00 besteld, vandaag verzonden!
EAN Code:
8719874980531

Adhesion sheets

Dankzij de Adhesion Sheets van Ultimaker bent u zeker dat uw print goed vasthecht aan het printbed. Hierdoor zijn hoogkwalitatieve resultaten een zekerheid. 

Hieronder vindt u een handleiding om de Adhesion sheets correct aan te brengen, zonder dat er luchtbellen onder de sheets komen.

De Adhesion Sheets aanbrengen
Om de vellen aan te brengen moet je volgende stappen volgen.

1. Verwijder de glazen plaat van de printer, door de klemmetjes te verwijderen en de glasplaat voorzichtig naar voren te schuiven.
2. Maak de glasplaat vochtig met een klein beetje zeep. Zorg er ook voor dat de waarschuwingssticker zich aan de bovenzijde bevindt.
3. Maak de Adhesion Sheet los van zijn achterzijde.
4. Plak de Adhesion sheet voorzichtig op het glazen printbed. Begin in het midden en bevestig vervolgens de rest van het vel aan het printbed.
5. Veeg vervolgens het water onder het vel weg. Hiervoor gebruikt u best de adhesive applicator. Ook hier begint u centraal. Wees voorzichtig dat u het vel niet scheurt.
Let op: bubbels kunnen de eerste laag van uw print doen mislukken. Krijgt u ze niet weg, dan prikt u ze best weg.
6. Eens de Adhesion sheets aangebracht zijn plaatst u de glazen plaat terug op het bed, en maakt u ze vast door middel van de klemmen. Verwarm het printbed tot 100°C zodat het resterende water verdampt.

Hoe verwijder je de Adhesion sheets?
Adhesion sheets kunnen na meervoudig gebruik beschadigd geraken. Het is best om ze dan te vervangen. Hoe u best deze sheets kan verwijderen leest u hieronder.

1. Verwijder het printbed van de Ultimaker.
2. Neem een van de hoeken van de Adhesion sheet vast en trek ongeveer 3 cm van de oppervlakte van de glasplaat. Houdt de Adhesion sheet onder een kraan en laat het vel losweken. Zo trekt u de Adhesion sheet makkelijk los in een hoek van 90°.
3. Doe dit zo in andere hoeken om de Adhesion sheet los te krijgen.
4. Was de glazen plaat en breng een nieuwe Adhesion sheet aan.

Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ga je akkoord? Manage cookies
You are using a really old version of
Internet Explorer, download a safe browser to upgrade your browser.
x