Polymaker PolyMide Nylon CoPa 6/6-6 (vroeger Polymide CoPA) Zwart

Polymaker
€ 57,81
€ 69,95 Incl. BTW

Polymaker PolyMide Nylon CoPa is een hoog kwalitatief filament. Dit plug-and-play-materiaal is geoptimaliseerd om de beste resultaten te geven in al uw prints in zowel 1,75 mm als 2,85 mm. PolyMide CoPa is een materiaal dat is gebaseerd op nylon.

Backorder

Levertijd:
3 - 8 weken
EAN Code:
6938936710738

Polymaker PolyMide Nylon CoPa 6/6-6 (vroeger Polymide CoPA) Zwart

is een hoog kwalitatief filament. Dit plug-and-play-materiaal is geoptimaliseerd om de beste resultaten te geven in al uw prints in zowel 1,75 mm als 2,85 mm. PolyMide Nylon CoPa is een materiaal dat is gebaseerd op nylon.

Minimale warping

De productontwerpers bij Polymaker hebben dit materiaal geoptimaliseerd, waardoor PolyMide Nylon CoPa een minimale warping heeft. De reden is de Warp-vrije technologie, die afkomstig is van de speciale manier van produceren. De hechting tussen de lagen is uitstekend. Prints die gemaakt zijn met CoPa hebben een zeer sterk resultaat.

Warmte afbuigende Co-Polymeer

PolyMide Nylon CoPa is een copolymeer nylon (6, 6.6) dat de beste eigenschappen van meerdere nylons combineert. Dit geeft PolyMide Nylon CoPa een warmtedeflectietemperatuur van 180 ° C. In combinatie met de bijna nul vervorming, PolyMide is een praktische engineering filament dat een veelheid van oplossingen te bieden heeft in verschillende industrieën.

Tips and trucs

Om de resultaten te optimaliseren bij het printen met PolyMide Nylon CoPa, is het het beste om de ventilatoren volledig uit te zetten tijdens het printen. Zorg er ook voor dat de terugtreksnelheid gelijk is aan uw afdruksnelheid (dus tussen 40 en 60 mm / sec).

Klik hier voor de technische fiche

 

Kleur: Zwart
Materiaal: PolyMide CoPA
Gewicht op spoel: 750 gr
Filament diameter: 1.75 mm & 2.85 mm
Nozzle temperatuur: 250 - 270°C
Print snelheid: 30 - 50mm/s
Printbed temperatuur: 25 - 70°C
Koeling: Uit
Droog settings: 80°C voor 12 uur
Aangeraden ondersteunings-materiaal: PolyDissolve S1
Extra: Het wordt aangeraden om het filament in een Polybox te bewaren tijdens het printen en na het printen in een hersluitbare zak & om een goede resistentie te verkrijgen wordt het aangeraden om de print te temperen: 70°C voor 2 uur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ga je akkoord? Manage cookies
You are using a really old version of
Internet Explorer, download a safe browser to upgrade your browser.
x