LOKLiK
€ 5,78
€ 6,99 Incl. BTW

Heat Transfer vinyl heeft een superieure duurzaamheid en een dun profiel dat ideaal is voor het maken van naadloze ontwerpen en behoudt zijn levendige kleuren die lang meegaan.

Op voorraad (20+ stuks)
Levertijd:
voor 15:00 besteld, vandaag verzonden!
EAN Code:
6976230000827

Color:

Heat Transfer Vinyl Basic - Royal Blue - 30.5 x 180 cm

Take Your Light-bulb Moment

 

Heat Transfer Vinyl, or HTV, is one of the most widespread handicraft materials. It's made of PET, PU/PVC and hot glue. When you use a heat press on the vinyl design it will melt and transfer your design onto your object of choice. This product works best on most fabrics like cotton, polyester, cotton/polyester blend, etc.

Heat Transfer Vinyl, of HTV, is een van de meest gebruikte knutselmaterialen. Het is gemaakt van PET, PU/PVC en hete lijm. Als je een hittepers gebruikt op het vinylontwerp, smelt het en wordt het ontwerp overgebracht op het voorwerp van je keuze. Dit product werkt het beste op de meeste stoffen zoals katoen, polyester, katoen/polyestermix, enz.

Uitstekende duurzaamheid en makkelijk te gebruiken

Heat Transfer vinyl heeft een superieure duurzaamheid en een dun profiel dat ideaal is voor het maken van naadloze ontwerpen en behoudt zijn levendige kleuren die lang meegaan.

Machine wasbaar

Het Heat Transfer Vinyl heeft een uitstekende elasticiteit en waterbestendigheid, dit zorgt ervoor dat het bestand is tegen herhaalbare machinewasbeurten.

Instellingen

Heat press*:

Temperatuur: +-150°C
Druk: gemiddelde druk (3-5 kg)
Tijd: 10-15 sec.


*Instellingen kunnen variëren bij verschillende variaties van materialen

Veililgheidsvoorschriften

Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ga je akkoord? Manage cookies
You are using a really old version of
Internet Explorer, download a safe browser to upgrade your browser.
x