LOKLiK
€ 33,02
€ 39,95 Incl. BTW

De Mini Heat Press is de meest compacte en draagbare optie die verkrijgbaar is. Hij biedt drie ingebouwde verwarmingsstanden, waardoor hij uitzonderlijk gebruiksvriendelijk en veelzijdig in gebruik is.

Op voorraad (20+ stuks)
Levertijd:
voor 15:00 besteld, vandaag verzonden!
EAN Code:
6976230000179

Color:

LOKLiK Mini Heat Press 

Smaller Size, Bigger Efforts.

De LOKLiK Mini Heat Press is een draagbare hittepers die goed werkt met Heat Transfer Vinyl (HTV), Sublimation Paper and Heat transfer projects en nog veel meer. Het kan ook worden gebruikt als huishoudstrijkijzer met de drie verschillende ingebouwde verwarmingsstanden en de geïsoleerde basis.

Praktisch en draagbaar ontwerp

Deze compacte heat press heeft een vergrote verwarmingsplaat van 6,6 x 11 cm, die een betere dekking biedt binnen dezelfde afmetingen, terwijl de draagbaarheid en het lichtgewicht ontwerp behouden blijven.

Snelle en gelijkmatige verwarming

De verwarmingsplaat, bekleed met keramisch materiaal, zorgt voor een gelijkmatige en snelle warmteverdeling. Bovendien is de zool gemaakt van hittebestendige materialen, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en prestaties.

Instelbare verwarmingsstanden

Opwarmen tot de juiste temperatuur is eenvoudig met de 3 ingebouwde verwarmingsstanden: Laag (140°C), Medium (160°C) & Hoog (180°C).

Veiligheid en automatische uitschakeling

De Mini Heat Press is niet alleen gecertificeerd door FCC & UL, maar is ook uitgerust met een geïsoleerde veiligheidsvoet. Hij heeft ook een automatische uitschakelfunctie, die na 10 minuten inactiviteit wordt geactiveerd, wat de veiligheid van de gebruiker en de energie-efficiëntie verbetert.

Wat zit er in de doos?

1 x LOKLiK Mini Heat Press

1 x Insulation base

1 x Travel bag

1 x User manual

Ga aan de slag met de Mini Heat Press Starter Bundle

Bevat alles wat je nodig hebt om aan je eerste project te beginnen:

LOKLiK Mini Heat Press in Romance Pink, Heat Press Mat (29 x 29 cm), Teflon Sheet -3 stuks (30,5 x 40,6 cm), Heat Transfer Vinyl - White, Black & Gold (30,5 cm x 90 cm)

 

Alle extra's die je nodig hebt om aan de slag te gaan:

Teflon Sheets

Niet Inbegrepen

Het PTFE Teflon Blad werkt als een isolator die de hitte beperkt die van een hittepers op uw materialen wordt overgebracht, dit beschermt uw ontwerpen tegen wordt beschadigd door te veel hitte.

Heat Press Mat

Niet Inbegrepen

Onze lichtgewicht en duurzame hitte-reflecterende hittepersmat leidt vocht efficiënt af en houdt de warmte moeiteloos vast en weerkaatst deze, terwijl hij gemakkelijk op te bergen en te gebruiken is.
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ga je akkoord? Manage cookies
You are using a really old version of
Internet Explorer, download a safe browser to upgrade your browser.
x