LOKLiK
€ 109,05
€ 131,95 Incl. BTW

The LOKLiK Heat Press heeft een ontwerp met twee hendels, aangevuld met een geïntegreerd digitaal druksysteem dat real-time gegevens op het display weergeeft.

Op voorraad (20+ stuks)
Levertijd:
voor 15:00 besteld, vandaag verzonden!
EAN Code:
6976230000292

Color:

LOKLiK Easy Heat Press 

Just Press, Easy Lives.

De LOKLiK Heat Press heeft een ontwerp met twee hendels, aangevuld met een geïntegreerd digitaal druksysteem dat real-time gegevens op het display weergeeft. Dit veelzijdige apparaat is compatibel met verschillende materialen zoals Heat Transfer Vinyl (HTV), Sublimation Paper, en diverse heat transfer projects. Het is ook functioneel als huishoudelijk strijkijzer, met een ingebouwde automatische uitschakelfunctie voor extra veiligheid en gemak.

Nieuwe drukweergavefunctie

Met standaard 4 halfgeleiderdruksensoren ingebouwd, kan het nauwkeurige drukwaarden direct op het scherm weergeven.

Snelle en gelijkmatige verwarming

De verwarmingsplaat, bekleed met keramisch materiaal, zorgt voor een gelijkmatige en snelle warmteverdeling. Bovendien is de zool gemaakt van hittebestendige materialen, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en prestaties.

Veiligheid en automatische uitschakeling

De Heat Press is niet alleen gecertificeerd door FCC & UL, maar is ook voorzien van meerlaagse thermische isolatie en een geïsoleerde veiligheidsvoet. Hij heeft ook een automatische uitschakelfunctie, die na 15 minuten inactiviteit wordt geactiveerd, voor meer veiligheid voor de gebruiker en energiezuinigheid.

Ontwerp met twee handgrepen

De Heat press is uitgerust met dubbele handgrepen aan weerszijden en een extra handgreep aan de bovenkant, waardoor hij flexibel en gemakkelijk te gebruiken is.

Wat zit er in de doos?

1 x LOKLiK Easy Heat Press

1 x Insulation base

1 x Travel bag

1 x User manual

Ga aan de slag met de Easy Heat Press Starter Bundle

Bevat alles wat je nodig hebt om aan je eerste project te beginnen:

LOKLiK Easy Heat Press in Denim Blue, Heat Press Mat (29 x 29 cm), Teflon Sheet -3 stuks (30,5 x 40,6 cm), Heat Transfer Vinyl - White, Black & Gold (30,5 cm x 90 cm)

 

Alle extra's die je nodig hebt om aan de slag te gaan:

Teflon Sheets

Niet Inbegrepen

Het PTFE Teflon Blad werkt als een isolator die de hitte beperkt die van een hittepers op uw materialen wordt overgebracht, dit beschermt uw ontwerpen tegen wordt beschadigd door te veel hitte.

Heat Press Mat

Niet Inbegrepen

Onze lichtgewicht en duurzame hitte-reflecterende hittepersmat leidt vocht efficiënt af en houdt de warmte moeiteloos vast en weerkaatst deze, terwijl hij gemakkelijk op te bergen en te gebruiken is.
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ga je akkoord? Manage cookies
You are using a really old version of
Internet Explorer, download a safe browser to upgrade your browser.
x