Formlabs
€ 599,00
€ 724,79 Incl. BTW

Het nieuwe quick release systeem van Formlabs voor uw Form 3L

Backorder

Levertijd:
+-2 weken

Formlabs Build Platform 2L

Met Build Platform 2L met gepatenteerde Quick Release-technologie kunt u binnen enkele seconden snel en eenvoudig onderdelen van het bouwplatform verwijderen zonder gereedschap. Build Platform 2L elimineert het risico van beschadiging van uw onderdeel en stroomlijnt uw workflow.

 

Features

Onmiddellijke, schadevrije verwijdering van onderdelen Compatibel met alle Formlabs-materialen Adaptieve laagtechnologie
Build Platform 2 heeft een flexibel printoppervlak dat onderdelen onmiddellijk loslaat, waardoor het risico op beschadiging van onderdelen met traditionele verwijderingstools wordt geëlimineerd. Build Platform 2 is compatibel met alle Formlabs-materialen, inclusief biocompatibele resins*. Build Platform 2 is gebouwd met een gutsvrij, roestvrijstalen printoppervlak dat zorgt voor een robuuste duurzaamheid op lange termijn.
*Tijdelijke CB-resin en permanente kroonhars wachten op validatie met Build Platform 2L. Op dit moment is een roestvrijstalen Build Platform nog steeds vereist voor deze materialen.

Toepassingen

Build Platform 2L heeft een flexibel printoppervlak dat onderdelen onmiddellijk vrijgeeft zonder dat er verwijderingshulpmiddelen nodig zijn. Build Platform 2L geeft alle onderdelen tegelijkertijd vrij op het printoppervlak, waardoor u waardevolle nabewerkingstijd bespaart.

Build Platform 2L is ideaal voor:

  • Onderdelen direct op het bouwplatform geprint
  • Sterke, stijve, grote onderdelen
  • Batch productie onderdelen

 

Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ga je akkoord? Manage cookies
You are using a really old version of
Internet Explorer, download a safe browser to upgrade your browser.
x