Formlabs
€ 199,00
€ 240,79 Incl. BTW

Het nieuwe quick release systeem van Formlabs voor uw Form 2, 3, 3B, 3+ & 3B+.

Op voorraad (3 stuks)
Levertijd:
voor 15:00 besteld, vandaag verzonden!

Formlabs Build platform 2

Met Build Platform 2 met gepatenteerde Quick Release-technologie kunt u binnen enkele seconden snel en eenvoudig onderdelen van het bouwplatform verwijderen zonder gereedschap. Build Platform 2 elimineert het risico van beschadiging van uw onderdeel en stroomlijnt uw workflow.

Features

Onmiddellijke, schadevrije verwijdering van onderdelen Compatibel met alle Formlabs-materialen Adaptieve laagtechnologie
Build Platform 2 heeft een flexibel printoppervlak dat onderdelen onmiddellijk loslaat, waardoor het risico op beschadiging van onderdelen met traditionele verwijderingstools wordt geëlimineerd. Build Platform 2 is compatibel met alle Formlabs-materialen, inclusief biocompatibele resins*. Build Platform 2 is gebouwd met een gutsvrij, roestvrijstalen printoppervlak dat zorgt voor een robuuste duurzaamheid op lange termijn.
*Tijdelijke CB-resin en permanente kroonhars wachten op validatie met Build Platform 2. Op dit moment is een roestvrijstalen Build Platform nog steeds vereist voor deze materialen.

Toepassingen

Build Platform 2 heeft een flexibel printoppervlak dat onderdelen onmiddellijk vrijgeeft zonder dat er verwijderingshulpmiddelen nodig zijn. Build Platform 2 geeft alle onderdelen tegelijkertijd vrij op het printoppervlak, waardoor u waardevolle nabewerkingstijd bespaart.

Build Platform 2 is ideaal voor:

  • Onderdelen direct op het bouwplatform geprint
  • Sterke, stijve, grote onderdelen
  • Batch productie onderdelen

Vergelijk bouwplatforms

Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ga je akkoord? Manage cookies
You are using a really old version of
Internet Explorer, download a safe browser to upgrade your browser.
x