Formlabs
€ 339,01
€ 410,20 Incl. BTW

Silicone 40A hars, de eerste toegankelijke 100% siliconen resin voor 3D printen. Maak een einde aan gieten en arbeidsintensieve gietprocessen: Silicone 40A resin maakt gebruik van Formlabs' Pure Silicone Technology™

Backorder

Silicone 40A Resin

Silicone 40A hars, de eerste toegankelijke 100% siliconen resin voor 3D printen. Maak een einde aan gieten en arbeidsintensieve gietprocessen: Silicone 40A resin maakt gebruik van Formlabs' Pure Silicone Technology™, waarvoor patent is aangevraagd, om binnen enkele uren zelf pure siliconen onderdelen te 3D-printen.

Met dit 40A Shore durometer materiaal kunt u zachte, buigzame en duurzame onderdelen maken met een rek bij breuk van 230% en een scheursterkte van 12 kN/m die bestand zijn tegen herhaalde cycli van strekken, buigen en comprimeren. Combineer de hoge prestaties van silicone met de ontwerpvrijheid van 3D-printen om zeer functionele silicone onderdelen te maken met een uitstekende chemische en thermische weerstand (-25 °C tot 125 °C), fijne kenmerken tot 0,3 mm en complexe geometrieën die niet mogelijk zijn met traditionele methoden.

Disclaimer 25-10-2023: Formlabs zijn momenteel in afwachting van TSCA-registratie. Totdat we deze registratie hebben verkregen, kan Silicone 40A hars alleen worden gebruikt voor onderzoek en ontwikkeling (R&D). We verwachten de TSCA-registratie eind 2023 te ontvangen. Zodra we de registratie hebben ontvangen, kan deze hars worden gebruikt voor commerciële, R&D- en andere geschikte toepassingen.

Technische fiche & veiligheidsvoorschriften & Gebruikerstips

 

Compatible met printer: 

Form 3, Form 3+, Form 3B, Form 3B+

Compatibel met resin tanks: 

Form 3/3B Resin Tank V2.1

Compatible met build platforms: 

Form 3 Build Platform, Form 3 Build Platform 2, Form 3L Build Platform, Form 3L Build Platform 2

Opmerking: Mogelijk zijn de printinstellingen voor dit materiaal nog niet beschikbaar op Form 3L en Form 3BL printers. Bezoek onze ondersteuningspagina voor meer informatie.

 

Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ga je akkoord? Manage cookies
You are using a really old version of
Internet Explorer, download a safe browser to upgrade your browser.
x