Polymaker "Polywood"

Polymaker
€ 49,95 Incl. btw

PolyWood is een filament dat hout nabootst zonder daadwerkelijk hout te bevatten, zodat je makkelijk kan printen zonder het risico van een verstopte nozzle.

Op voorraad
Levertijd:
voor 14:00 besteld, vandaag verzonden!

Hout zonder rotzooi
Alle huidige Wood filamenten op de markt zijn gebaseerd op een hout-polymeer composiet (i.e. een mix van polymeren en poeder van houtsnippers). Met PolyWood heeft Polymaker een compleet andere draai gegeven aan zijn filament. Doordat het filament geen houtsnippers bevat maar gebaseerd is op een uniek foam technologie levert het een materiaal op wat exact dezelfde structuur heeft als hout. Het resultaat? Perfect prints in hout zonder het risico van vastlopers.

Lichtgewicht
Polywood is het eerste filament dat gebruik maakt van de foam technologie. De dichtheid van PolyWood licht gemiddeld op 0.8 g/cm3 en is dus 35-40% lichter dan regulier PLA zodat het de lichtgewicht structuur van natuurlijk hout beter kan nabootsen. Dit kan leiden tot interessante eigenschappen en potentiële applicaties als lichtgewicht structuren, membranen en met zijn goede nabewerkingseigenschappen zelfs tot waterdichte modellen.

Als u meer informatie zoekt over PolyWood kan u de technische data sheet hier downloaden.

Kleur: Hout
Materiaal: Polywood
Gewicht: 600g
Temperatuurbereik: 210 -240 °C
Aanbevolen temperatuur: 220 -235 °C (1.75 mm) / 220 -235 °C (3.00 mm)
Aanbevolen snelheid: 30 - 60 mm/s
Verwarmd bed: Nee
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x