LOKLiK
€ 3,96
€ 4,79 Incl. BTW

Onze Permanent Adhesive Vinyl heeft een doorzichtige PET achtergrond, een sterke kleefkracht, een lange levensduur en waterbestendigheid. Deze vinylrol is compatibel met onze Crafter en kan op elk glad oppervlak worden aangebracht.

Op voorraad (20+ stuks)
Levertijd:
voor 15:00 besteld, vandaag verzonden!
EAN Code:
6976230009158

Permanent Adhesive Vinyl Stencil - Light Blue - 30.5 x 180 cm

Ons stencilvinyl kan effectief verfdoorbloeding of verschuiving van ontwerpen voorkomen, wat het de beste metgezel maakt om elk object te schilderen, variërend van hout, metaal, glas, keramiek, kunststof enzovoort.

Bovendien functioneert het ook als een basis permanente kleefstof. Adhesive Vinyl is een van de meest populaire handwerkmaterialen. Het bestaat uit PET en PVC. Nadat je je ontwerp hebt uitgesneden met de Crafter, hecht het vinyl gemakkelijk aan vele verschillende oppervlakken zoals mokken, glazen, spiegels, plastic, borden, enzovoort.

Heldere Achtergrond

Met zijn heldere en plakkende PET-achtergrond is er geen scheiding en geen bubbels van het plakvinyl tijdens het snijden van je creaties.

Langdurig

This Adhesive Vinyl kan tot 5 jaar binnenshuis en 3 jaar buitenshuis meegaan.

Uitstekende Kleefkracht

Onze Adhesive Vinyl is gecombineerd met een extra sterke kleeflaag en regenbestendige laag, die stevig kan vasthouden aan elk glad oppervlak zoals glas, metaal, bekers, mokken, bureaus, enzovoort*.

Het maakt het ook mogelijk om eerst het uitgesneden sjabloon aan te brengen en er vervolgens direct overheen te schilderen op elk object; het voorkomt gemakkelijk verfdoorbloeding of verschuiving van ontwerpen tijdens het schilderproces.

*De kleefstof hecht niet aan stoffen.

Hoe gebruik je het?

  • Breng eerst het uitgesneden sjabloon aan op je object
  • Schilder er direct overheen; het voorkomt gemakkelijk verfdoorbloeding of verschuiving van ontwerpen tijdens het schilderproces.
  • verwijder voorzichtig het sjabloon na het schilderen (we raden aan dat de verf niet helemaal droog is maar ook niet helemaal nat; vind de ideale tussenweg).
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ga je akkoord? Manage cookies
You are using a really old version of
Internet Explorer, download a safe browser to upgrade your browser.
x