3D print service

Update

Wij bieden enkel nog printservice aan in functie van de aankoop van een machine. Dit test stuk wordt gefactureerd en in mindering gebracht (tot €50) bij aankoop van een machine. 

 

Een nieuwe manier van maken

De mogelijkheden met 3D printing zijn eindeloos. 3D printers kunnen tegenwoordig zilveren oorbellen, iPad hoesjes of chocoladeletters printen. Zelfs speelgoed van gerecycled plastic behoort tot de mogelijkheden. De lijst van materialen (filamenten) wordt alsmaar langer.

Een 3D printer bouwt een object laagje voor laagje op. Het apparaat zet een digitaal bestand om in een tastbaar object. Deze productietechniek staat ook bekend als Additive Manufacturing, Rapid Prototyping of Rapid Manufacturing.

Hoewel velen 3D printing als iets van de laatste jaren zien, bestaat het al meer dan 35 jaar. Inmiddels wordt het op veel verschillende gebieden toegepast. Steeds meer kunstenaars en ontwerpers gebruiken 3D printen om bijzondere objecten te maken. Ook in de medische sector en op wetenschappelijk gebied is 3D-printen booming. Deze techniek is echter niet enkel toegankelijk voor professionals.

Een 3D printer van Ultimaker die laagje per laagje een object print

3D printen voor iedereen

Enkele voorbeelden van resin prints

Bij 3D&I maken we 3D printen toegankelijk voor iedereen. Stuur ons uw 3D-model door en wij 3D printen het voor u. Of kom langs in onze showroom voor uitgebreid advies en ontdek de mogelijkheden. 3D&I beschikt over verschillende 3D printers om uw model ideaal te produceren!

Wil je een bestaand object 3D printen? Ook dat kan bij 3D&I! We beschikken over 3D-scanners om bestaande objecten te ‘3D scannen’. Vervolgens kunnen deze objecten in het gewenste formaat 3D-geprint worden.

Heeft u interesse in één van onze 3D printers?

U kan bij ons een test print laten maken op uw gewenste machine, als u hierna de machine wilt aankomen betalen wij tot €50 terug van uw geprinte stuk.

Een 3D print met en zonder wateroplosbaar filament (PVA)

 

Stuur ons een mail met je ontwerp naar [email protected]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ga je akkoord? Manage cookies
You are using a really old version of
Internet Explorer, download a safe browser to upgrade your browser.
x