Magigoo
€ 30,00
€ 36,30 Incl. BTW

Magigoo PP-GF is de 3D printing lijm voor glas versterkte Polypropyleen (PP) filamenten.

Op voorraad (20+ stuks)
Levertijd:
voor 15:00 besteld, vandaag verzonden!
EAN Code:
5350583999976

Magigoo PP-GF

is ontworpen om uitsluitend te werken met glas versterkte polypropyleen filamenten. Deze lijm is voor professioneel gebruik, het zorgt ervoor dat de prints stevig blijven plakken wanneer het print bed heet is en dat de onderdelen gemakkelijk kunnen worden verwijderd zodra het afgekoeld is. Dit unieke en innovatieve mechanisme betekent dat er geen gereedschap nodig is om de prints van het bed te verwijderen. Ze springen er gewoon af als het bed afkoelt. 

Waarom Magigoo PP-GF?

Glas versterkende polypropyleen, fungeert als een thermisch geactiveerde intergelaatslaag, waardoor betere interacties mogelijk zijn, zowel op micro- als op moleculair niveau, tussen het print bed & materialen.Over het algemeen wordt aanbevolen om te printen met de aanbevolen temperaturen door de leverancier van het filament. De print omstandigheden variëren tussen de ene en andere printer.

Om de beste temperatuur te vinden, kunt u best beginnen aan de onderkant van de aanbevolen instellingen en de temperatuur van het bed verhogen met stappen van 5°C. Dit moet gebeuren met de gestandaardiseerde kalibratie prints. 

Een bijkomend voordeel van Magigoo glas verstrekte polypropyleen, dat thermisch wordt geactiveerd, is dat de print bij het koelen loskomt. Nogmaals verschillende printers, printoppervlakken of filamenten zullen een iets andere loskomende omstandigheid hebben, maar de algemene regel, een verlaging van 30 - 40°C moet voldoende zijn om uw prints zonder enige moeite te verwijderen. 

De beste en meest betrouwbare prestaties worden bereikt wanneer het wordt aangebracht in een dunne laag. Dit betekent dat reinigen en opnieuw aanbrengen tussen prints wordt aanbevolen, vooral op langere prints of moeilijker printbaar materiaal. 

Let op!:

Technische fiche & veiligheidsvoorschriftenMagigoo Manual

Hoe gebruik ik Magigoo PP-GF? 

Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ga je akkoord? Manage cookies
You are using a really old version of
Internet Explorer, download a safe browser to upgrade your browser.
x