Magigoo
€ 20,00
€ 24,20 Incl. BTW

Magigoo PC de 3D printing lijm voor Polycarbonaat filamenten.

Op voorraad (20+ stuks)
Levertijd:
voor 15:00 besteld, vandaag verzonden!
EAN Code:
5350583999945

Magigoo PC

is ontworpen om uitsluitend te werken met polycarbonaat filamenten. Deze lijm is voor professioneel gebruik en zorgt ervoor dat uw prints stevig blijven plakken wanneer het printbed heet is en dat uw prints gemakkelijk kunnen worden verwijderd zodra het is afgekoeld.Dit unieke en innovatieve mechanisme betekent dat er geen gereedschap nodig is om uw prints van het bed te verwijderen. Ze springen er gewoon af als het bed afkoelt.

Waarom Magigoo PC?

De sterkte & taaiheid van PC maakt het een ideaal FDM materiaal voor de productie van functionele prototypes en onderdelen voor eindgebruik, hoewel het materiaal toch enkele print problemen kan bieden. Virgin PC heeft een hoge glasovergangstemperatuur (Tg) en kan dus worden gebruikt in toepassingen met hoge temperaturen. Het hebben van een hoge Tg kan het echter moeilijk maken om te 3D printen met desktop printers, omdat deze meestal niet zijn uitgerust om te voldoen aan de hoge print temperaturen die vereist zijn om PC te printen. PC heeft namelijk de neiging om aanzienlijk te warpen wanneer het geprint bij een onvoldoende bed temperatuur, <130°C, in een niet verwarmde kamer zonder het gebruik van een geschikte lijm.

Magigoo PC kan worden gebruikt op glas of op een groot aantal andere oppervlaktes. Gebruik op andere kunststof gebaseerde oppervlakten, inclusief vellen, die worden aanbevolen om een sterke hechting te bieden en te voorkomen dat het onderdeel aan het veld smelt. 

Let op!:

Technische fiche & veiligheidsvoorschriftenMagigoo Manual

Hoe gebruik ik Magigoo PC? 

Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ga je akkoord? Manage cookies
You are using a really old version of
Internet Explorer, download a safe browser to upgrade your browser.
x