Magigoo
€ 40,00
€ 48,40 Incl. BTW

Magigoo HT is de 3D printing lijm voor filamenten die op een zeer hoge temperatuur geprint moeten worden. zoals PEEK, Ultem,...

Op voorraad (20+ stuks)
Levertijd:
voor 15:00 besteld, vandaag verzonden!
EAN Code:
5350583999990

Magigoo HT

Magigoo HT is de professionele 3D printing lijm die werkt voor hogere temperaturen, met Magigoo HT breng je een laag aan tussen het print bed en het geprint onderdeel die ervoor zorgt dat na het afkoelen van het bed de prints relatief eenvoudig te verwijderen zijn en het print bed gemakkelijk kan worden schoongemaakt.

Waarom Magigoo HT?

voor filamenten die op een zeer hoge temperatuur geprint moeten worden zoals PEEK, Ultem,... Deze bieden een hogere mechanische en chemische stabiliteit vergeleken met vele andere filamenten. 

Hoge temperatuur filamenten kunnen door deze temperaturen vaker harder aan het print bed blijven kleven. Magigoo HT is samen gesteld om dit tegen te gaan bij het FDM printen van uw Peek filamenten.

Gebruik:

  1. Schud de fles
  2. Breng aan op het gewenste gebied door de punt op het bed te drukken ( de binnenklep te activeren) en zo nodig te verspreiden.
  3. Print volgens de aanbevolen instellingen
  4. Laat afkoelen en verwijder, de print zou er direct moeten af poppen
  5. Reinigen, gebruik een vochtige doek om de restanten te verwijderen

Veiligheid: 

Gebruik van dit product met andere filamenten dan PEEK filamenten kan overmatige hechting veroorzaken en uw print bed beschadigen. 

Tips: 

Voor grotere prints & filamenten met een hoge krimp wordt een brim van 20 mm aanbevolen.

In geval van overmatige hechting wordt het aanbevolen om op het print bed een kleine hoeveelheid water, langzaam onder het geprinte onderdeel te werken, dit zou het verwijderen van het onderdeel gemakkelijker moeten maken. 

Let op!:

 

Technische fiche & veiligheidsvoorschriftenMagigoo Manual

Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ga je akkoord? Manage cookies
You are using a really old version of
Internet Explorer, download a safe browser to upgrade your browser.
x