Coronavirus update 29 september: Demo’s en afhalingen op afspraak.

Mayku

Sorteer op:

De Formbox maakt mallen in een seconde, uw productie vergroten en uw volgende idee tot leven brengen is nog nooit zo gemakkelijk geweest!
€699,00
Dit nieuwe vel is gemaakt van 1,0 mm PETg. Het heeft dezelfde eigenschappen als onze huidige "Cast" sheet, het is wel twee keer zo dik en daardoor duurzamer, stijver en iets meer temperatuurbestendig.
€49,99
Cast sheets zijn vellen die men gebruikt op de FormBox om herbruikbare mallen mee te maken.
€39,99
Form sheets zijn vellen die men gebruikt op de FormBox om er productverpakking, prototyping en verbetering van decoratieve ambachtelijke projecten mee te maken.
€39,99

Mayku heeft een missie

De tools die we gebruiken om dingen te maken worden complexer, duurder en moeilijker toegankelijk. Dat is een probleem. Wij geloven dat iedereen de vrijheid moet hebben om te maken. Mayku bouwde dus een reeks compacte, desktop machines die voor iedereen eenvoudig genoeg zijn om te gebruiken. U kunt de controle van uw eigen productie, van begin tot eind waarmaken. De Mayku FormBox is de eerste.

Gen-Mayku

De Mayku FormBox door de jaren heen ...

2015 2016 2017 2018

De Mayku-beweging

Duizenden mensen in 74 landen gebruiken FormBox elke dag om hun ideeën waar te maken. Doe mee met de beweging en breng de productie vandaag weer in huis.

You are using a really old version of
Internet Explorer, download a safe browser to upgrade your browser.
x