Makerfill

Sorteer op:

Makerfill "PLA Zwart" is een in water oplosbaar filament dat zeer geschikt is als ondersteunend materiaal voor uw 3D-projecten.
€18,95
Makerfill "PLA Wit" is een in water oplosbaar filament dat zeer geschikt is als ondersteunend materiaal voor uw 3D-projecten.
€18,95
Makerfill "PLA Zilver" is een in water oplosbaar filament dat zeer geschikt is als ondersteunend materiaal voor uw 3D-projecten.
€18,95
Makerfill "PLA Blauw" is een in water oplosbaar filament dat zeer geschikt is als ondersteunend materiaal voor uw 3D-projecten.
€18,95
Makerfill "ABS Zwart" is een in water oplosbaar filament dat zeer geschikt is als ondersteunend materiaal voor uw 3D-projecten.
€18,95
Makerfill "PLA Oranje" is een in water oplosbaar filament dat zeer geschikt is als ondersteunend materiaal voor uw 3D-projecten.
€18,95
Makerfill "PLA Groen" is een in water oplosbaar filament dat zeer geschikt is als ondersteunend materiaal voor uw 3D-projecten.
€18,95
Makerfill "PVA" is een in water oplosbaar filament dat zeer geschikt is als ondersteunend materiaal voor uw 3D-projecten.
€39,95
Makerfill "PLA Rood" is een in water oplosbaar filament dat zeer geschikt is als ondersteunend materiaal voor uw 3D-projecten.
€18,95
Makerfill "ABS Wit" is een in water oplosbaar filament dat zeer geschikt is als ondersteunend materiaal voor uw 3D-projecten.
€18,95
Makerfill "PLA Glow in the Dark" is een in water oplosbaar filament dat zeer geschikt is als ondersteunend materiaal voor uw 3D-projecten.
€22,95
Makerfill "PLA Geel" is een in water oplosbaar filament dat zeer geschikt is als ondersteunend materiaal voor uw 3D-projecten.
€18,95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x