FLUX
€ 3.295,00 € 2.995,00
€ 3.986,95 € 3.623,95 Incl. BTW

Bevrijd je innerlijke kunstenaar en breng je ideeën tot leven. Beambox is een krachtige lasercutter en graveerder waarmee je materialen zoals hout, leer, acryl en karton kunt vormen, snijden en graveren. Beambox voldoet aan al uw verwachtingen en gaat vee

Op voorraad (20+ stuks)
Levertijd:
voor 15:00 besteld, vandaag verzonden!
EAN Code:
4713319970303

Beambox

The Smart Desktop Laser Cutter & Engraver

Wat is Beambox? Beambox is een krachtige lasersnijder en graveur waarmee u materialen zoals hout, leer, acryl en karton kunt vormen, snijden en graveren. Het innovatieve ontwerp van Beambox maakt het intuïtief en eenvoudig, zodat u lasertechnologie kunt gebruiken zonder al het gedoe voor een toegankelijke prijs. Beambox wordt geleverd met Beam Studio, onze gebruiksvriendelijke maar krachtige software waarmee je volledige creatieve controle hebt. Beambox geeft je alles wat je nodig hebt om je innerlijke artiest te bevrijden en je ideeën tot leven te brengen.

Beambox kan snijden...

...en ook graveren

Materialen

Pas een dynamisch assortiment producten aan in elke unieke vorm of stijl, extra accessoires maken nog meer configuraties en materialen mogelijk, waaronder staal en afgeronde objecten, perfect voor uw kleine zakelijke behoeften.
 
  Materials

1st
Cutting

(verschilt per soort)

Engraving
Wood 5mm
 Acrylic 5mm
 Leather 2.5mm
Cardboard 3mm
Fabric 15mm
Rubber  
Anode Metal  
Glass  
Cement  
Stone  
Stainless Steel *  

(with spray)

Cameravoorbeeld - Wat u ziet, is wat u krijgt

Bekijk het werkgebied live op je laptop of computer. Gebruik de ingebouwde HD-camera om een voorbeeld van het werkgebied en het materiaal van uw keuze te bekijken. Plaats uw ontwerp precies waar u wilt, en krijg precies wat u verwacht.

Beambox en Beambox Pro

We hebben 2 modellen gemaakt. De Beambox en Beambox Pro. Het Beambox-model maakt gebruik van een laserbuis van 40 watt en wordt geleverd in een handig formaat. Het is perfect voor thuis en voor creatief gebruik. Het Pro-model maakt gebruik van een krachtige laserbuis van 50 watt en biedt een ruim werkgebied. Het is ontworpen voor gedeeld gebruik of de hele dag door. Het is perfect voor bedrijven, scholen, makerspaces en meer.

What's inside the box?

We Make It Easy

1. Maak uw eigen ontwerp of importeer eenvoudig JPG-, PNG-, SVG- of DXF-bestanden.
2. Gebruik Beam Studio om snij-/graveerlagen in te stellen, vermogensniveaus aan te passen en snelheden in te stellen.
3. Bekijk een voorbeeld van het werkgebied om te zien hoe de voltooide taak eruit zal zien.
4. Druk op start en met een druk op de knop brengt Beambox uw ideeën tot leven!

Van groot idee tot afgewerkt product

Beambox Pro biedt een ruim werkgebied van 600 x 375 mm, terwijl de Beambox een kleinere voetafdruk heeft met 400 x 375 mm.

Intuïtief en klaar voor gebruik

Bedien en gebruik uw Beambox met behulp van het ingebouwde touch screen. Zorg ervoor dat uw ontwerp perfect is uitgelijnd met behulp van de ingebouwde camera om een voorbeeld van het werkgebied te bekijken. Ons efficiënte waterkoelsysteem tilt eenvoud naar een geheel nieuw niveau.

Premium laserprestaties

Uitgerust met hoogwaardige rails, zijn de prestaties en duurzaamheid van Beambox ongeëvenaard. De laser graveert in vector- en rastermodus tot 1000 DPI, zodat u uw ontwerp in hoge resolutie kunt presenteren.

Over Flux Beam Studio

FLUX Beam Studio is de intuïtieve software die bij Beambox wordt geleverd. Het is compatibel met Windows, macOS en Linux. Dankzij de gemakkelijke gebruikersinterface hebt u eenvoudig toegang tot alle functies van Beambox. FLUX Beam Studio maakt verbinding met uw netwerk via Wi-Fi of Ethernet. Het kan ook verbinding maken met uw persoonlijke hotspot. Multi-computerbesturing maakt het perfect voor makerspaces en scholen. De software ondersteunt JPG / PNG / SVG / DXF-bestanden en slaat de laaginstellingen op die u hebt gebruikt.

Roterende Add-on

Ontgrendel het 3D-potentieel van Beambox met de roterende add-on, waarmee u gebogen objecten zoals glaswerk en flessen kunt graveren door het werkstuk te draaien. Deze add-on verlengt ook de maximale materiaalhoogte van 45 mm tot 105 mm. Deze eenvoudig te installeren module opent een geheel nieuwe reeks creatieve mogelijkheden.

 

Veiligheid eerst

Veiligheid is een topprioriteit. We hebben verschillende veiligheidsmechanismen geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat u veilig bent:

- Volledige behuizing: het werkgebied is volledig omsloten en beschermt u tegen het laserlicht.
- Slimme dekselsensor: de machine pauzeert automatisch als de deksel tijdens een taak wordt geopend.
- Noodstroomschakelaar: hoewel het zeer onwaarschijnlijk is, kunnen gebruikers de machine in geval van nood onmiddellijk uitschakelen met één enkele schakelaar.
- Compact waterkoelsysteem: vloeistofkoelsysteem met gesloten lus dat de taak pauzeert als de temperatuur te hoog wordt.
- Geïntegreerd ventilatiesysteem: de ventilator produceert 340CMH (200 CFM), waardoor brand wordt voorkomen en rook en dampen worden afgezogen.

Tech specs comparison

Overtuigd?

  • Showroom/contact: Het is altijd aangeraden contact op te nemen of een bezoek te brengen aan onze showroom. Zo kunnen we je helpen bij je keuze, en heb je altijd de juiste 3D printer.
  • Service contract/installatie service: U koopt als bedrijf? Bekijk dan onze service contracten of onze installatie service. Deze zijn optioneel verkrijgbaar. 
  • Testprint doen op de Beambox ?: Ga naar onze service afdeling. U kan uw JPG / PNG / SVG / DXF model doorsturen en wij sturen u de prijs. Als u nadien de Laser Cutter aankoopt kan u tot 50 euro terugkrijgen.

 

 

 

Grootte machine: 250 x 830 x 670 mm
Gewicht: 40 kg
Werkgebied: 400 x 375 mm
Cameravoorbeeld gebied: 400 x 360 mm
Diepte werkgebied: 80 mm
Power: AC 220V
Touch screen: 1024 x 600 LCD
Camera: HD CMOS
I/O: Wi-Fi / Ethernet
Laser specificaties: 40 W CO2 Laser
Lasergolflengte: 10640 nm
Laser bewegingsnelheid: 0 ~ 300 mm/s
Lasersnijdikte: 0 - 10 mm (Varieert per materiaal)
Maximale materiaalhoogte: -
Software mode: Vector / Graphic (monochroom, grijze schaal)
Ondersteunende OS: Windows / macOSX / Linux
File types: JPG / PNG / SVG / DXF
Te graveren metalen: Anodized aluminium, andere enkel met spray
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ga je akkoord? Manage cookies
You are using a really old version of
Internet Explorer, download a safe browser to upgrade your browser.
x