LOKLiK
€ 297,48 € 247,11
€ 359,95 € 299,00 Incl. BTW

De LOKLiK Auto Heat Press is een slimme hittepers die moeiteloos werkt bij verschillende hitteoverdrachtprojecten. Je hoeft maar op één knop te drukken om te starten en hij zorgt voor een snellere en gelijkmatigere warmteverdeling in vergelijking met gewo

Op voorraad (20+ stuks)
Levertijd:
voor 15:00 besteld, vandaag verzonden!
EAN Code:
6976230000377

Color:

LOKLiK Auto Heat Press 

Energy Saver, Pleasure Maker

De LOKLiK Auto Heat Press is een slimme hittepers die moeiteloos werkt bij verschillende hitteoverdrachtprojecten. Je hoeft maar op één knop te drukken om te starten en hij zorgt voor een snellere en gelijkmatigere warmteverdeling in vergelijking met gewone persen. Met extra veiligheid door meerlaagse isolatie en een automatische uitschakelfunctie.

Automatisch en gebruiksvriendelijk ontwerp

De Auto heat heeft een startknop en automatisch optillen ingebouwd om het gebruik zo eenvoudig mogelijk te maken. Hij oefent gelijkmatige druk uit op al je materialen, met een dikte tot 2,5 cm.

Verschillende verwarmingsstanden

Met de 4 snelle modi, 2 door de gebruiker gedefinieerde modi en een automodus voor batchproductie verbetert de Auto Heat Press je efficiëntie aanzienlijk en is hij nog gemakkelijker in gebruik.

Snelle en gelijkmatige verwarming

Dankzij de ingebouwde motor met twee verwarmingszones, NTC-elementen (negatieve temperatuurcoëfficiënt) en thermistortechnologie zorgt dit systeem voor een gelijkmatige verwarming. Het bereikt een snelle temperatuurstijging en bereikt 210°C in minder dan 6 minuten en 160°C in slechts 4 minuten.

Veiligheid en automatische uitschakeling

De Auto Heat Press is niet alleen FCC- en UL-gecertificeerd, maar heeft ook een uitklapbare lade, een meerlaagse thermische isolatie en een geïsoleerde veiligheidsvoet. Hij heeft ook een automatische uitschakelfunctie, die na 10 minuten inactiviteit wordt geactiveerd, voor meer veiligheid voor de gebruiker en energiezuinigheid.

Ga aan de slag met de Auto Heat Press Starter Bundle

Bevat alles wat je nodig hebt om aan je eerste project te beginnen:

LOKLiK Auto Heat Press in LOKLiK Blue, Sublimation Heat Tape, Teflon Sheet -3 stuks (40,6 x 50,8 cm), Heat Transfer Vinyl in White, Black, Royal Blue, Red, Gold & Silver (30,5 cm x 90 cm)

Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ga je akkoord? Manage cookies
You are using a really old version of
Internet Explorer, download a safe browser to upgrade your browser.
x