Polymaker
€ 37,15
€ 44,95 Incl. BTW

Polymaker PolyMax is een filament met uitstekende mechanische eigenschappen en printkwaliteit. PolyMax Tough PLA heeft een impact sterkte die 9x hoger ligt dan PLA en betere mechanische eigenschappen dan regulier ABS filament.

Op voorraad (4 stuks)
Levertijd:
voor 15:00 besteld, vandaag verzonden!
EAN Code:
6938936710493

Polymax Tough PLA

Is een filament met uitstekende mechanische eigenschappen en printkwaliteit. PolyMax Tough PLA heeft een impact sterkte die 9x hoger ligt dan PLA en betere mechanische eigenschappen dan regulier ABS filament.

Extreem sterk

Regulier PLA is een redelijk broos materiaal wat de doeleinden van een print ernstig kan beperken. Polymaker PolyMax Tough PLA is ontworpen om dit te veranderen. Met een impact sterkte die 9x hoger ligt dan regulier PLA en zelfs 20% hoger dan ABS steekt PolyMax met kop en schouders boven de concurrentie. Als u op zoek bent naar een materiaal dat mechanische veeleisende taken aan moet kunnen kan PolyMax precies zijn waar u naar op zoek bent.


Compromisloze kwaliteit

De mechanische sterkte van PolyMax Tough PLA wordt behaald zonder de printkwaliteit aan te tasten. PolyMax wordt gemaakt met "Jam-Free" technologie, wat garant staat voor hoge kwaliteit prints met uitstekende sterkte en het gemak van het printen met PLA.


ABS verleden tijd?

Nog steeds aan het printen met stinkend ABS? Met PolyMax Tough PLA hoef je niet langer in de dampen van ABS te zitten en print je met het gemak van PLA en dezelfde kracht van ABS. Ook werkt het materiaal beter samen met een groot assortiment 3D printers, zonder geuren & dampen en verminderd het de kans op warping.

Als u meer informatie zoekt over PolyMax Tough PLA kan u de technische data sheet hier downloaden.

Kleur: Geel
Materiaal: Polymax PLA (Polylactic Acid)
Gewicht op spoel: 1 kg
Filament diameter: 1.75 mm & 2.85 mm
Nozzle temperatuur: 190 - 230°C
Print snelheid: 40 - 60 mm/s
Printbed temperatuur: 25 - 60°C
Koeling: Aan
Droog settings: 80°C voor 8 uur
Aangeraden ondersteunings-materiaal: PolySupport & PolyDissolve S1
Extra: -
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ga je akkoord? Manage cookies
You are using a really old version of
Internet Explorer, download a safe browser to upgrade your browser.
x