Zortrax M300 Plus

Zortrax
€ 3.496,90 Incl. btw

Deze Zortrax M300 print grote 3D modellen met de grootste nauwkeurigheid. Door zijn grotere werkblad kan dit als één kwalitatief geheel.

Backorder

Levertijd:
3-4 werkdagen

De Zortrax M300 Plus laat toe om grotere 3D modellen als één geheel te printen met behulp van het grotere werkblad. Deze 3D printer werkt met het closed-source Zortrax Ecosystem. Met behulp van de Z-suite software kan u buitengewone 3D-prints maken. Bovendien heeft deze M300 een eigen reeks spoelen in de Z-series filamenten. Een combinatie van deze 3 factoren zorgt voor een geweldig en kwalitatief resultaat.

Plus- en minpunten

 Vergroot bouwvolume ten opzichte van de Zortrax M200 Plus
 De 3D-printer kalibreert automatisch in het middelpunt en meet zelf de afstanden bij kalibratie in de hoeken.
 Zeer eenvoudig in gebruik
 Stil
 Alle nodige werktools zijn meegeleverd inclusief zijpanelen 
   
 Geen 2 printkoppen
 Prints worden altijd op een raft geprint

Innovaties

 • Bouwvolume van 300 x 300 x 300 mm
 • Hoge laagresolutie
 • Maximale printtemperatuur van 290°C
 • Verwarmd printbed
 • Ingebouwde camera
 • Proffesionele slicer. 

Verschil tussen M200 Plus en M300 Plus

Het grote verschil tussen deze Zortrax modellen zit in het bouwvolume. Het bouwvolume bij de M300 Plus is 10 cm hoger, breder en dieper dan bij zijn kleinere broertje. Bovendien zijn de side covers standaard inbegrepen bij de M300 Plus versie, wat niet het geval is bij de M200 printer

Professionele resultaten & stabiele printtemperatuur 

De Zortrax M300 Plus is gemaakt voor professionelen die top 3D-kwaliteit verwachten. De Dissolvable Support System, een gesloten verwarmde kamer,  een meldingssysteem en gespecialiseerde software zorgen voor deze topkwaliteit. Dankzij deze vernieuwingen kunnen zelfs de meest complexe prints tot leven worden gebracht met een ongelofelijke dimensionale en continue nauwkeurigheid. 

Al uw objecten zijn beschermd tegen vervorming. De Zortrax M300 beschikt over een gesloten verwarmde kamer waardoor een constante temperatuur wordt behouden tijdens het printproces.

Wat zit er nu eenmaal bij uw bestelling?

 • Starter kit
 • Een 2,2KG spoel filament
 • Side covers
 • Z-Suite software

TIP! De Zortrax top cover is niet meegeleverd. Om Z-ultrat te kunnen printen heb je dit nodig. Ook voor andere materialen is dit beter, zeker bij het printen van grotere stukken. De top cover gaat zorgen voor een constante temperatuur binnen je werkomgeving en zal de lucht filteren. De top cover kan je hier terug vinden.

Onze review van de Zortrax M300 Plus

De Zortrax M300 Plus met geoptimaliseerde filamenten en kwalitatief Support Systeem is ideaal voor complexere prints met een kwaliteitsvolle afwerking. Met dit toestel zit je op een professioneel niveau. Deze printer kan zowel industrieel, educatief als particulier gebruikt worden.

De slicer van de printer is goed doorontwikkeld. Zortrax heeft al jaren ervaring met het printen van verschillende industriële materialen, en dat zie je duidelijk.

Overtuigd?

 • Showroom/contact: Het is altijd aangeraden contact op te nemen of een bezoek te brengen aan onze showroom. Zo kunnen we je helpen bij je keuze, en heb je altijd de juiste 3D printer. 
 • Service contract/installatie service: U koopt als bedrijf? Bekijk dan onze service contracten of onze installatie service. Deze zijn optioneel verkrijgbaar. 
 • Testprint doen op de Zortrax M300 Plus?: Ga naar onze 3d print service afdeling. U kan uw STL model doorsturen en wij sturen u de prijs voor deze print. Als u nadien de printer aankoopt kan u tot 50 euro terugkrijgen.

 

Bekijk deze video om de Zortrax M300 Plus 3d printer in werking te zien.  

  

Build volume (LxBxH): 300 x 300 x 300mm
Desktop afmetingen (LxBxH): 490 x 560 x 590mm
Gewicht: 50kg (shipping 56kg)
Voorgemonteerd: Ja
Nozzle diameter: 0.4mm
Printtemperatuur: max 380°C
Filamentdiameter: 1.75mm
Laagresolutie: 140 - 300 microns
Printsnelheid: tot 150mm/s
Filamentmogelijkheden: Z-PLA / Z-ASA / Z-HIPS / Z-GLASS / Z-PETG / Z-ESD
Verwarmd printbed: max 110°C
Kalibratie: Semi-automatische bed leveling
File types: STL / OBJ / DXF / 3MF
LCD-scherm: Ja, 7 inch.
Software: Z-SUITE
Connectiviteit: USB, WIFI
Ondersteunende OS: Windows 7 (64-bit) en hoger / Mac OS X 10.10 en hoger
Open / Closed Source: Open Source
Garantie: 12 maand / 24 maand
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x