Zortrax "Inventure"

Zortrax
€ 3.495,00 Incl. btw

Zortrax Inventure is een slimme betaalbare 3D-printer die de hoogste betrouwbaarheid en de beste professionele kwaliteit brengt qua 3D-afdrukken voor elk publiek.

Backorder

Levertijd:
Magazijnvoorraad 3-4 werkdagen

Zortrax Inventure

Een Dissolvable Support System, een gesloten verwarmde kamer en een meldingssysteem. Eigenschappen van de Zortrax Inventure! Dankzij deze kenmerken kunnen zelfs uw meest complexe projecten tot leven komen. 

Plus- en minpunten

 Professioneel dual extrusion systeem 
 Water oplosbare support structuren zorgen voor een hoge afwerkingsgraad
 Stil
 Volledig afgesloten 3D-printer
 Starterskit meegeleverd 
   
relatief klein bouwvolume   

 

Slimme oplossingen, professionele resultaten 

De Zortrax Inventure is gemaakt voor professionelen die top 3D-kwaliteit verwachten. De Dissolvable Support System, een gesloten verwarmde kamer,  een meldingssysteem en gespecialiseerde software zorgen voor deze topkwaliteit. Dankzij deze vernieuwingen kunnen zelfs de meest complexe prints tot leven worden gebracht met een ongelofelijke dimensionale en continue nauwkeurigheid. 

Stabiele printtemperatuur

Al uw objecten zijn beschermt tegen vervorming. De Zortrax Inventure heeft een gesloten verwarmde kamer waardoor een constante temperatuur wordt behouden tijdens het printproces en men zich geen zorgen meer hoeft te maken over externe factoren.

Snel en gemakkelijk support verwijderen 

The Dissolvable Support System (DSS) is een gemakkelijk te gebruiken support verwijdersysteem op oplosbare waterbasis. U hoeft enkel het geprinte object een aantal uur in water te laten rusten om een smooth print te verkrijgen.

Het nieuwe Z-Ultrat Plus filament is geoptimaliseerd om te werken met de Zortrax Inventure. Op deze manier worden gedetailleerde modellen en complexe vormen vlekkeloos geprint. Dankzij het cartridge systeem heb je meer controle over de consumptielevels van uw Zortrax 3D-Printer. 

Wat zit er nu eenmaal bij uw bestelling:

  • Z-Suite software
  • Z-Ultrat Plus cartridge
  • Z-Support cartridge
  • DSS Station
  • Starter kit met handige tools

 Bekijk hier de factsheet van de Zortrax Inventure

Onze ervaring

De Zortrax Inventure is een interessante 3D-printer als je op zoek bent naar een systeem aan de hand van wateroplosbaar support. Met dit toestel zit je op een professioneel niveau. Industrieel, educatief en particulier kan je deze printer gebruiken.

Overtuigd door de Zortrax Inventure?

  • Showroom/contact: Het is altijd aangeraden contact op te nemen of een bezoek te brengen aan onze showoom. Zo kunnen we je helpen bij je keuze, en heb je altijd de juiste 3D printer. 
  • Service contract/installatie service: U koopt als bedrijf? Bekijk dan onze service contracten of onze installatie service. Deze zijn optioneel verkrijgbaar. 
  • Testprint doen op de Zortrax Inventure?: Ga naar onze 3d print service afdeling. U kan uw model doorsturen en wij sturen u de prijs voor deze print. Als u nadien de printer aankoopt kan u tot 50euro terugkrijgen.

 

Bekijk alvast eens deze video in verband met de Zortrax Inventure!Build volume (LxBxH): 135 x 135 x 130mm
Desktop afmetingen (LxBxH): 350 x 350 x 400mm
Gewicht: 22,5kg (shipping 25kg)
Laagresolutie: 90 - 200 microns
Snelheid: -
Filamentmogelijkheden: Z-PETG / Z-PLA / Z-SUPPORT
Filamentdiameter: 1.75mm
Nozzle diameter: 0.4mm
File types: STL / OBJ / DXF / 3MF
Software: Z-SUITE
Connectiviteit: SD card
Printtemperatuur: max 380°C
Verwarmd printbed: max 90°C
Garantie: 12 maand / 24 maand
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x