Ultimaker Original+ (DIY Kit)

Ultimaker
€ 1.445,95 € 1.203,95 Incl. btw

De Ultimaker Original werd door Make Magazine als meest accurate en snelste 3D-printer uitgeroepen. Hij is draagbaar en betaalbaar en hoeft weinig onderhoud. De ultimaker Original+ print snel en in hoge kwaliteit. Think big, print big!

Backorder

Levertijd:
Magazijnvoorraad 3-4 werkdagen

Ultimaker Original +

Aanpasbaar zonder limiet, geeft de originele open-source 3D printer u de eindeloze vrijheid om dingen aan te passen zoals u het zelf wil. Met deze doe-het-zelf kit haal je een van de meest betrouwbare, nauwkeurige en onmiskenbaar fijne 3D-printers in huis.

* Garantie: 12 maand garantie
* Levenslange nazorg: de USP van uw winkel!
* 3D printing experten: Ultimaker heeft een community van meer dan 10,000 actieve leden.
* Kwaliteit: laagresolutie tot maximaal 20 microns (0.02mm)
* Snel: snelheden van 30mm/s tot 300mm/s
* Software: Cura is de meest gebruikte 3D slicer op de markt, gratis en ontwikkeld door Ultimaker.
* Open source: een globaal R&D team brengt zijn eigen verbeteringen op de markt.

Er is een goede reden waarom we deze 3D-printer de Original genoemd hebben. Je kan namelijk je eigen unieke 3D-printer creëren. Door hem zelf ineen te steken leer je hoe alles samenkomt, zodat je onmiddellijk je eigen ding kan doen. De Ultimaker Original+ laat ook makkelijk installatie van upgrades en onderhoud toe.

Bekijk hier de factsheet van de Ultimaker Original+.

Leidinggevende industrie met 12 maanden garantie en levenslange ondersteuning

Omdat het een doe-het-zelf kit is kunnen we niet garanderen dat het de eerste keer perfect zal werken (een ontbrekend schroefje kan een wereld van verschil maken). Het goede nieuws is dat op alle onderdelen, met uitzondering van de hot-end, een jaar garantie zit.
Ultimaker biedt ook een levenslange ondersteuning aan via mail en telefoon. Er is ook een geweldige community met talloze mensen die kennis hebben van de Ultimaker en die klaarstaan om u te helpen waar nodig.

Prijswinnende snelheid en nauwkeurigheid

Door de extreem lichte printkop print de Ultimaker Original+ aan onnavolgbare snelheden, terwijl hij nooit zijn kwaliteit van 20 micron verliest. Zijn inventieve printbed gaat niet enkel scheeftrekking van de print tegen, maar het is ook enorm stabiel. Het voorkomt zonder problemen zelfs bridging en overhang.
Make Magazine heeft de Ultimaker Original+ uitgetest en ondervonden dat het de snelste en meest accurate 3D-printer op de markt is.

De online Ultimaker Community telt meer dan 10,000 3D printing experten

De Ultimaker Community is een actieve community vol experts die klaarstaan met allerhande tips en tricks. Ze staan ook altijd klaar om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen, wat zorgt voor de creatie van een collectief goed netwerkplatform.
Het is zelfs zo dat sommige van de belangrijke upgrades en ideeën bedacht werd in deze community. Dus als je erover nadenkt is het een open source ervaring waar je deel van moet uitmaken: doe nu mee!

Cura Software en Ultimaker

Cura werd ontwikkeld om het meest te halen uit de Ultimaker 3D-printer. En omgekeerd. Geboren uit een open source samenwerking creëren ze samen een stabiele, betrouwbare en naadloze 3D printing ervaring.
Deze gratis innovatieve software maakt 3D printen zeer makkelijk. Beginnelingen merken dat de software alles voor hun doet, experten merken dat er een wereld van uitgebreide instellingen wacht om mee te experimenteren. Door het open source gedeelte blijven de ontwikkelaars samenwerken met de community om de ervaring nog te verbeteren. Download Cura hier gratis.

Ultimaker Original+ handleiding

De Ultimaker Original+ handleiding toont je hoe makkelijk het is om geweldige prints te produceren van zodra je start. Bekijk het hier zelf.

Wat zit er nu eenmaal bij uw bestelling:

 • Elk onderdeel om een Ultimaker Original+ zelf in elkaar te steken
 • Ulticontroller met SD-kaart
 • Stroomvoorziening en kabel
 • USB kabel
 • Snel starten handleiding
 • Glazen printplaat
 • Lijmstick
 • Filament
 • Smeerolie
 • Inbussleutels

Onze ervaring

De Ultimaker Original DIY Kit is geschikt voor elke handige Harry die zich wil uitleven met dit bouwpakket. U beleeft reeds plezier aan de Do It Yourself-Kit alvorens deze gebruiksklaar is.
Zo leer je uw 3D-printer vanbinnen en vanbuiten kennen!

Overtuigd door de Ultimaker Original+?

 • Showroom/contact: Het is altijd aangeraden contact op te nemen of een bezoek te brengen aan onze showoom. Zo kunnen we je helpen bij je keuze, en heb je altijd de juiste 3D printer. 
 • Service contract/installatie service: U koopt als bedrijf? Bekijk dan onze service contracten of onze installatie service. Deze zijn optioneel verkrijgbaar. 
 • Testprint doen op de Ultimaker Original+?: Ga naar onze 3d print service afdeling. U kan uw model doorsturen en wij sturen u de prijs voor deze print. Als u nadien de printer aankoopt kan u tot 50euro terugkrijgen.


Bekijk alvast eens deze video in verband met de Ultimaker Original+ !

Build volume (LxBxH): 210 x 210 x 205mm
Desktop afmetingen (LxBxH): 357 x 342 x 388mm
Gewicht: 11,5kg
Laagresolutie: 200 - 20 micron
Snelheid: 30 - 300mm/s
Filamentmogelijkheden: PLA / ABS / CPE
Filamentdiameter: 2.85mm
Nozzle diameter: 0.4mm
File types: STL / OBJ / DAE / AMF
Software: Cura - Ultimaker Official Software
Connectiviteit: Standalone SD card
Printtemperatuur: 180 - 260°C
Verwarmd printbed: 50 - 100°C
Garantie: 12 maand / 24 maand
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x