Ultimaker "Nylon Transparant(NFC)"

Ultimaker
€ 65,95 Incl. btw
  • Bestel 2 voor €64,63 per stuk en bespaar 2%

Dit "Nylon Transparent" filament is uitermate geschikt voor toepassingen waarvoor duurzaamheid, impact sterkte, flexibiliteit en kracht nodig zijn.

Op voorraad
Levertijd:
voor 14:00 besteld, vandaag verzonden!

Ultimaker Nylon werd geproduceerd voor een verbeterde 3D print ervaring. Dit Nylon filament is uitermate geschikt voor toepassingen waarvoor duurzaamheid, impact sterkte, flexibiliteit en kracht nodig zijn.

Gebruikt door vele ontwikkelaars wereldwijd is Nylon (polyamide) gekend voor zijn ongekende duurzaamheid, hoge sterkte - gewicht ratio, flexibiliteit, lage frictie en corrosie weerstand. Zijn vermogen om weerstand te bieden aan een redelijke hoge mechanische stress maakt het een goede keuze voor 3D print oplossingen, functionele prototypes en end-use onderdelen.

Waarom Ultimaker Nylon kiezen?

  • Industriele impact en slijtage weerstand
  • Duurzaam
  • Hoge sterkte - gewicht ratio
  • lage frictie coëfficient
  • Goede corrosie weerstand tegen alkali en organische chemicaliën
  • Verminderde vochtopname in vergelijking met andere nylon filamenten.
  • Ideale 3D Print ervaring

ULTIMAKER NYLON: BESTENDIG TEGEN SLIJTAGE EN DUURZAAM
Ultimaker Nylon werd geproduceerd voor een verbeterde 3D print ervaring. Dit nylon filament is uitermate geschikt voor toepassingen waarvoor duurzaamheid, impact sterkte, flexibiliteit en kracht nodig zijn. Combineer dit met de materiaal profielen in de nieuwste CURA software is Ultimaker Nylon een van de meest betrouwbare filamenten voor uw noden.

Deze NFC-spoel komt met de speciale NFC-chip, die de eigenschappen van het materiaal herkent. Hierdoor is de kans minimaal dat u met de verkeerde printinstellingen de print aanvat. 

Kleur: Transparant
Materiaal: Nylon
Geurafgifte: geen
Hardheid: Hoog
Transparantie: Semi-transparant
Aanbevolen printtemperatuur: >250°C
Warping: Hoog
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x