Ultimaker 2+

Ultimaker
€ 2.292,95 Incl. btw

De Ultimaker 2+ is ontworpen om te presteren en is betrouwbaar, efficiënt en gebruiksvriendelijk. Dankzij de ondersteuning van een breed scala aan materialen, is het geschikt voor een grote verscheidenheid aan toepassingen.

Backorder

Levertijd:
Magazijnvoorraad 3-4 werkdagen

Ultimaker 2+

Ultimaker 2+ is een geweldige all around 3D-printer die consistente resultaten levert. Het succesmodel heeft de laatste innovatieve nieuwigheden. Perfect voor professioneel werk- en thuisgebruik. 
Hierdoor is de Ultimaker 2+ 3d printer de moderne printer.
Bovendien werk hij zeer precies en is deze printer een buitengewoon betrouwbare desktop 3D printer.

Iedere centimeter van de Ultimaker 2+ werd ontworpen om de meest gebruiksvriendelijke en betrouwbare 3D print ervaring ooit te creëren.

Plus- en minpunten

 Printkwaliteit
 Snelheid
 Zeer eenvoudig in gebruik
 Stil
 Verschillende nozzle formaten te gebruiken 
   
 Geen


De voornaamste vernieuwingen aan de Ultimaker 2+ zijn:

 • Bouwvolume van 223 x 223 x 205 mm
 • Laagresolutie tot 20 micron 
 • Printtemperatuur tot maximaal 260°C
 • Verwarmd printbed
 • Snel: snelheden van 30mm/s tot 300mm/s
 • Software: Cura is de meest gebruikte 3D slicer op de markt, gratis en ontwikkeld door Ultimaker.
 • 3D printing experten: Ultimaker heeft een community van meer dan 10,000 actieve leden.

Bekijk hier de factsheet van de Ultimaker 2+.


Nieuwe features in de Ultimaker 2+:

De nieuwe, innovatieve feeder biedt de mogelijkheid om gemakkelijk filament te wisselen. De feeder kiest zelf ook de juiste druk voor uw filament, wat het printgemak verbetert.
Na de succesvolle Olsson block actie heeft de Ultimaker 2+ standaard verwisselbare printkoppen gekregen. Dankzij de 0.25; 0.4; 0.6 en 0.8 mm nozzles krijgt u de keuze om gedetailleerder of sneller te printen.
Tot slot zorgen de vernieuwde ventilatoren ervoor dat de airflow perfect gericht is om langs beide kanten van de nozzle te zorgen voor afkoeling.

Net als zijn voorganger is de Ultimaker 2+ klaar om te printen van zodra u hem uit de doos haalt. De Cura software bereidt uw prints intuïtief en snel voor. Langere prints zijn geen probleem, de Ultimaker 2+ garandeert u uren en uren onverstoorbaar en betrouwbaar 3D printen. Zelfs het verwarmde printbed dient nauwelijks bijgesteld te worden.

Een superieure 3D print ervaring

Uiteraard heeft Ultimaker ook aan de software gedacht. CURA heeft uitvoerig geteste vooringestelde profielen, zodat de printervaring verbeterd werd. 

Cura software en Ultimaker

Cura werd ontwikkeld om het meest te halen uit de Ultimaker 3D-printer. En omgekeerd. Geboren uit een open source samenwerking creëren ze samen een stabiele, betrouwbare en naadloze 3D printing ervaring.

Deze gratis innovatieve software maakt 3D printen zeer makkelijk. Beginnelingen merken dat de software alles voor hun doet, experten merken dat er een wereld van uitgebreide instellingen wacht om mee te experimenteren. Door het open source gedeelte blijven de ontwikkelaars samenwerken met de community om de ervaring nog te verbeteren. Download Cura hier gratis.

De online Ultimaker Community telt meer dan 10.000 3D printing experten

De Ultimaker Community is een actieve community vol experts die klaarstaan met allerhande tips en tricks. Ze staan ook altijd klaar om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen, wat zorgt voor de creatie van een collectief goed netwerkplatform.

Het is zelfs zo dat sommige van de belangrijke upgrades en ideeën bedacht werd in deze community. Dus als je erover nadenkt is het een open source ervaring waar je deel van moet uitmaken.

Ultimaker 2+

Wat zit er nu eenmaal bij uw bestelling:

 • Ultimaker 2+
 • SD kaart, lijmstick, smeervet, hex wrenches en een USB kabel.
 • Wisselbare nozzles van 0.25mm / 0.4mm / 0.6mm / 0.8mm
 • Een 0.75 kilo rol filament, Ultimaker PLA Silver.
 • Cura software (online te downloaden)
 • Ultimaker applicatie
 • Voedingskabel
 • Kalibratie kaart
 • 12maanden garantie (uitgezonderd spuitmond)
 • Levenslang expert support

Je Ultimaker wordt geleverd met een beperkte fabrieksgarantie van één jaar (bedrijven) of 2 jaar (particulieren) en onbeperkte technische ondersteuning per telefoon.

Onze ervaring

De Ultimaker 2+ is een 3D printer die uitstekende resultaten geeft.
Met dit toestel zit je op een professioneel niveau. Industrieel, educatief en particulier kan je deze printer gebruiken. De Ultimaker is een koploper op de markt, heeft alles wat je nodig hebt en is zeer gebruiksvriendelijk.
Bekijk ook de Ultimaker 3, deze heeft een dual head. Maar van prijs zit de Ultimaker 2+ een stuk scherper. 

Overtuigd door de Ultimaker 2+?

 • Showroom/contact: Het is altijd aangeraden contact op te nemen of een bezoek te brengen aan onze showoom. Zo kunnen we je helpen bij je keuze, en heb je altijd de juiste 3D printer. 
 • Service contract/installatie service: U koopt als bedrijf? Bekijk dan onze service contracten of onze installatie service. Deze zijn optioneel verkrijgbaar. 
 • Testprint doen op de Ultimaker 2+?: Ga naar onze 3d print service afdeling. U kan uw model doorsturen en wij sturen u de prijs voor deze print. Als u nadien de printer aankoopt kan u tot 50euro terugkrijgen.


Bekijk alvast eens deze video in verband met de Ultimaker 2+!

 

Build volume (LxBxH): 223 x 223 x 205mm
Desktop afmetingen (LxBxH): 342 x 493 x 588mm
Gewicht: 11,3kg (shipping 18,5kg)
Laagresolutie: 150 - 60 micron (0.25mm nozzle) / 200 - 20 micron (0.40mm) / 400 - 20 micron (0.60mm) / 600 - 20 micron (0.80mm)
Snelheid: 30 - 300mm/s
Filamentmogelijkheden: PLA / ABS / CPE / CPE+ / PC / Nylon / TPU
Filamentdiameter: 2.85mm
Nozzle diameter: 0.25 / 0.40 / 0.60 / 0.80mm
File types: STL / OBJ / AMF
Software: Cura - Official Ultimaker Software
Connectiviteit: Standalone SD card
Printtemperatuur: 180 - 260°C
Verwarmd printbed: 50 - 100°C
Garantie: 24 maand (particulier) - 12 maand (professioneel)
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x