Ultimaker 2 GO

Ultimaker
€ 1.445,95 Incl. btw

De Ultimaker 2 Go is een kleinere versie van het populaire model van Ultimaker. De Ultimaker 2 Go is door zijn compactheid en betrouwbaarheid de ideale printer To Go!

Backorder

Levertijd:
Magazijnvoorraad 3-4 werkdagen
 

Klein in formaat, groot in 3D print mogelijkheden en betrouwbaarheid. Dat is de Ultimaker² Go, een van de meest krachtige kleine printers op de markt. En met zijn compacte design is dit het geschikte toestel voor creatieve zielen on the go, of voor hen die nieuw zijn in de 3D wereld.

Plus- en minpunten

 Printkwaliteit
 Snelheid
 Zeer eenvoudig in gebruik
 Stil
 Portable
   
 Duurdere klasse, maar prijs kwaliteit zeer goed

 

* Garantie: 12 maand garantie
* Levenslange nazorg: de USP van uw winkel!
* 3D printing experten: Ultimaker heeft een community van meer dan 10,000 actieve leden.
* Kwaliteit: laagresolutie tot maximaal 20 microns (0.02mm)
* Snel: snelheden van 30mm/s tot 300mm/s
* Software: Cura is de meest gebruikte 3D slicer op de markt, gratis en ontwikkeld door Ultimaker.
* Open source: een globaal R&D team brengt zijn eigen verbeteringen op de markt.

Ontwikkeld voor een leven op de baan is de Ultimaker² Go een ongelooflijk lichtgewicht met de accuraatheid en betrouwbaarheid van zijn grotere broers. Zijn intuïtieve software bereidt alles razendsnel voor. Dankzij zijn formaat wordt alles ook nog eens supersnel geprint. Daarbij komt ook dat er een speciale reiskoffer gemaakt werd om de Ultimaker² Go mee te nemen.
Bekijk hier de factsheet van de Ultimaker 2GO.

Leidinggevende industrie met 12 maanden garantie en levenslange ondersteuning

Alle onderdelen, met uitzondering van de hot-end, hebben 1 jaar garantie. Dat is waarom Ultimaker een extra hot-end gratis meegeleverd met iedere Ultimaker² die verscheept wordt. Ultimaker biedt ook een levenslange ondersteuning aan via mail en telefoon. Er is ook een geweldige community met talloze mensen die kennis hebben van de Ultimaker en die klaarstaan om u te helpen waar nodig.

Kwaliteit, altijd klaar om te gaan

Zijn lichtgewicht printkop wordt gekoeld door een dubbele ventilator waardoor de Ultimaker² Go moeiteloos bridging en overhangs aankan. Hij is snel en toch enorm betrouwbaar. Met de nauwkeurigheid van 20 microns zien uw prints er goed uit. Dus als je nu een doorwinterde professional of een nieuweling bent, je kan meer printen op meer plekjes zonder dat het opvalt.

De online Ultimaker Community telt meer dan 10,000 3D printing experten

De Ultimaker Community is een actieve community vol experts die klaarstaan met allerhande tips en tricks. Ze staan ook altijd klaar om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen, wat zorgt voor de creatie van een collectief goed netwerkplatform.
Het is zelfs zo dat sommige van de belangrijke upgrades en ideeën bedacht werd in deze community. Dus als je erover nadenkt is het een open source ervaring waar je deel van moet uitmaken: doe nu mee!

Cura Software en Ultimaker

Cura werd ontwikkeld om het meest te halen uit de Ultimaker 3D-printer. En omgekeerd. Geboren uit een open source samenwerking creëren ze samen een stabiele, betrouwbare en naadloze 3D printing ervaring.
Deze gratis innovatieve software maakt 3D printen zeer makkelijk. Beginnelingen merken dat de software alles voor hun doet, experten merken dat er een wereld van uitgebreide instellingen wacht om mee te experimenteren. Door het open source gedeelte blijven de ontwikkelaars samenwerken met de community om de ervaring nog te verbeteren. Download Cura hier gratis.

Ultimaker² Go handleiding

De Ultimaker² Go handleiding toont je hoe makkelijk het is om geweldige prints te produceren van zodra je start. Bekijk het hier zelf.

Wat zit er nu eenmaal bij uw bestelling?

 • Ultimaker 2 Go
 • Extra hot end pack
 • Stroomvoorziening en kabel
 • USB kabel
 • Snel starten handleiding
 • SD Kaart
 • Glazen printplaat
 • Lijmstick
 • Filament
 • Smeerolie
 • Inbussleutels

Je Ultimaker wordt geleverd met een beperkte fabrieksgarantie van één jaar (bedrijven) of 2 jaar (particulieren) en onbeperkte technische ondersteuning per telefoon. 

Onze review over de Ultimaker 2 GO

De Ultimaker 2 Go is een kleinere versie van het populaire model van Ultimaker. De Ultimaker 2 Go is door zijn compactheid en betrouwbaarheid de ideale printer To Go!
Met dit toestel werk je op een professioneel niveau. Industrieel, educatief en particulier kan je deze printer gebruiken. De Ultimaker is een koploper op de markt, heeft alles wat je nodig hebt en is zeer gebruiksvriendelijk!

Overtuigd?

 • Showroom/contact: Het is altijd aangeraden contact op te nemen of een bezoek te brengen aan onze showroom. Zo kunnen we je helpen bij je keuze, en heb je altijd de juiste 3D printer. 
 • Service contract/installatie service: U koopt als bedrijf? Bekijk dan onze service contracten of onze installatie service. Deze zijn optioneel verkrijgbaar. 
 • Testprint doen op de Ultimaker 2GO?: Ga naar onze 3d print service afdeling. U kan uw model doorsturen en wij sturen u de prijs voor deze print. Als u nadien de printer aankoopt kan u tot 50 euro terugkrijgen.

Bekijk deze video om de Ultimaker 2 GO 3d printer in werking te zien.

 

Build volume (LxBxH): 120 x 120 x 150 mm
Desktop afmetingen (LxBxH): 258 x 250 x 287,5mm
Gewicht: 11kg
Laagresolutie: 0.02 - 0.20mm
Snelheid: 30 - 300 mm/s
Filamentmogelijkheden: PLA
Filamentdiameter: 2.85mm
Nozzle diameter: 0.4mm
File types: STL / OBJ
Software: Cura - Official Ultimaker Software
Connectiviteit: Standalone SD card
Printtemperatuur: 180 - 260°C
Verwarmd printbed: neen
Garantie: 12 maand / 24 maand
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x