Coronavirus update 27 november: Terug welkom in de winkel op afspraak.

Shining 3D Einscan-Pro 2X Plus

Shining 3D
€ 7.621,79 Incl. btw

Gemakkelijk scannen in hoge resolutie tegen een democratische prijs? Dat is de nieuwe EinScan-Pro 2X Plus. Deze multifunctionele handheld 3D scanner is makkelijk in gebruik en geeft u snel hoogkwalitatieve scans.

Backorder

Levertijd:
3-4 werkdagen
Artikelnummer:
B071RSYRHP
EAN Code:
6970163089003

Shining 3D Einscan-PRO 2X Plus

De Einscan-Pro 2X Plus is de opvolger van de succesvolle Einscan-Pro+. Deze is op alle gebieden verbeterd. Gemakkelijk scannen in hoge resolutie tegen een democratische prijs?
Dat is de nieuwe EinScan-Pro 2X Plus. Deze multifunctionele handheld 3D scanner is makkelijk in gebruik en geeft u snel hoogkwalitatieve scans.

Plus- en minpunten

positief punt Scan kwaliteit tot 0.04mm nauwkeurig
positief punt Snelheid 
positief punt Eenvoudig in gebruik 
positief punt Professioneel toestel tegen betaalbare prijs 
positief punt Automatisch waterdicht maken voor 3D printing 
   
negatief punt Sommige stukken moet je insprayen (zoals bij alle 3D scanners)
negatief punt Kan geen haar scannen

SolidEdge Shining3D Edition

Dankzij de bijgeleverde SolidEdge licentie kan je jouw scans nabewerken. SolidEdge is een professioneel en krachtig 3D programma.

Scan opties

Maar liefst 4 scan opties zijn voorhanden voor de EinScan-Pro 2X Plus. De handheld rapid scan en de handheld HD-scan zijn de mogelijkheden om uit de losse pols te scannen. Met de automatic scan en de free scan zijn er ook 2 opties om te scannen op het statief. Dit is vergelijkbaar met de EinScan-S.

Gebruik

Zowel makkelijke vormen als complexe vormen zoals het menselijk lichaam worden vlot gescand. De EinScan-Pro+ handheld 3D scanner is makkelijk in gebruik, net zoals de software. De EinScan-Pro2X Plus is uitgerust met een textuur scan functie, waardoor het mogelijk is om de full color data van een object te scannen. 
Door zijn gewicht (slechts 1.13 kg) is hij makkelijk hanteerbaar, waardoor ook grotere objecten vlot scanbaar zijn. De EinScan-Pro levert waterdichte 3D data die onmiddellijk printbaar zijn en die gebruikt kunnen worden door technici.

Wat zit er nu eenmaal bij uw bestelling:

  • Shining 3D Einscan-Pro 2X Plus
  • SolidEdge licentie
  • Handleiding
  • Garantie

Onze ervaring

Scannen in zeer hoge resolutie is mogelijk met de PRO 2X Plus, dit zowel met de draaitafel (die er als extra kan bijnemen) als manueel.
Deze scanner is nog sneller dan de 2X. Bij het manueel scannen neemt hij veel sneller de data op en gaat hij minder snel zijn tracking verliezen bij complexe objecten.

Vereisten computer:

Hoe kies je de juiste scanner?

Hoe kiest u de juiste 3D-scanner die aan uw behoeften voldoet? Is de laagste prijs de beste prijs? Is de dure de juiste keuze voor jou? U wilt zeker zijn dat u de juiste kiest dus u evalueer alle product specificaties en vergelijk de verschillende modellen grondig met elkaar.

Deze handleiding is speciaal gemaakt om u hierbij te helpen. U kiest het apparaat dat perfect aan uw behoefte voldoet. Met alle relevante aspecten van nauwkeurigheid, resolutie, scansnelheid, scanformaat en lichtbron, we hopen dat deze gids een betrouwbare metgezel is voor u op weg naar het vinden van de 3D-scanner die aan uw eisen voldoet.

Bekijk hier de volledige handleiding

Overtuigd door de Shining 3D Einscan-PRO 2X Plus?

  • Showroom/contact: Het is altijd aangeraden contact op te nemen of een bezoek te brengen aan onze showroom. Zo kunnen we je helpen bij je keuze, en heb je altijd de juiste 3D printer. 
  • Service contract/installatie service: U koopt als bedrijf? Bekijk dan onze service contracten of onze installatie service. Deze zijn optioneel verkrijgbaar. 

Bekijk alvast eens deze video in verband met de Shining 3D Einscan PRO 2X Plus

 

Scan nauwkeurigheid: Handheld HD-scan: tot 0.05 mm & Handheld rapid scan: tot 0.1 mm & Fixed scan met draaitafel: 0.04mm (single shot nauwkeurigheid) & Fixed scan zonder draaitafel: 0.04mm (single shot nauwkeurigheid)
Volmetrische nauwkeurigheid: Handheld HD scan & Handheld rapid scan: 0.3 mm/m (markering afstemming)
Scan snelheid: Handheld HD scan: 20 frames/s. & 100.000 punten/s. & 7 lijnen voor het vastleggen van gegevens & Handheld rapid scan: 30 frames/s. & 1 500 000 punten/s. & Fixed scan met draaitafel en zonder draaitafel: enkele scan <1s.
Punt afstand: Handheld HD-scan: 0.2 - 2 mm & Handheld rapid scan: 0.2 - 2 mm Fixed scan met draaitafel & zonder draaitafel: 0.16mm
Bereik enkele scan: 135*100 mm -- 225*170 mm
Diepteveld: ±100 mm
Werk afstand: 400 mm
Lichtbron: LED
Uitlijnmodus: Handheld HD-scan: uitgelijnde markeringen & Handheld rapid scan:uitgelijnde markeringen, uitgelijnde feature(met rijke geometrische kenmerken op het opp.), hybride uitlijning(markeringen en feature) Fixed scan met draaitafel: draaitafel, markeringen, han
Textuur: Handheld HD-scan: Neen & Handheld rapid scan & Fixed scan met draaitafel & Fixed scan zonder draaitafel: Ja ( met het addon kleurenpack)
Buitenhuis gebruik: Contact met direct zonlicht vermijden
Speciale objecten scannen: Voor transparante, sterk reflecterende of sommige donkere objecten, spuit AEB poeder voordat u gaat scannen ( Aangeraden om AESUB scanningspray te gebruiken)
Printbare gegevens: In staat om een waterdicht 3D-model direct naar 3D-printen te exporteren
Bestandsformaat: .obj & .stl & .asc & .ply
Gewicht (onverpakt): 1.13 kg ( incl. USB 3.0 kabel)
OS: Win7 of Win8 of Win10 (64bit)
Grafische kaart: Vereist: Quadro card P1000 of hoger or NVIDIA GTX660 of hoger / Aangeraden: NVIDIA GTX1060 of hoger
RAM: Vereist: >4G
Processor: Vereist: Intel (R) xeon E3-1230, Intel (R) I5-3470, Intel (R) I7-3770 / Aangeraden: I7-8700
Geheugen: Vereist: 8G / Aangeraden: 32G
Interface: 1x high-speed USB 3.0
You are using a really old version of
Internet Explorer, download a safe browser to upgrade your browser.
x