Einscan-Pro 2X Plus

Shining 3D
€ 7.621,79 Incl. btw

Gemakkelijk scannen in hoge resolutie tegen een democratische prijs? Dat is de nieuwe EinScan-Pro 2X Plus. Deze multifunctionele handheld 3D scanner is makkelijk in gebruik en geeft u snel hoogkwalitatieve scans.

Backorder

Levertijd:
3-4 werkdagen
Artikelnummer:
B071RSYRHP

Shining 3D Einscan-PRO 2X Plus

De Einscan-Pro 2X Plus is de opvolger van de succesvolle Einscan-Pro+. Deze is op alle gebieden verbeterd. Gemakkelijk scannen in hoge resolutie tegen een democratische prijs?
Dat is de nieuwe EinScan-Pro 2X Plus. Deze multifunctionele handheld 3D scanner is makkelijk in gebruik en geeft u snel hoogkwalitatieve scans.

Plus- en minpunten

 Scan kwaliteit tot 0.04mm nauwkeurig
 Snelheid 
 Eenvoudig in gebruik 
 Professioneel toestel tegen betaalbare prijs 
 Automatisch waterdicht maken voor 3D printing 

 

 Sommige stukken moet je insprayen (zoals bij alle 3D scanners)
 Kan geen haar scannen.


Specificaties 

 

SolidEdge Shining3D Edition

Dankzij de bijgeleverde SolidEdge licentie kan je jouw scans nabewerken. SolidEdge is een professioneel en krachtig 3D programma.

Scan opties

Maar liefst 4 scan opties zijn voorhanden voor de EinScan-Pro 2X Plus. De handheld rapid scan en de handheld HD-scan zijn de mogelijkheden om uit de losse pols te scannen. Met de automatic scan en de free scan zijn er ook 2 opties om te scannen op het statief. Dit is vergelijkbaar met de EinScan-S.

Gebruik

Zowel makkelijke vormen als complexe vormen zoals het menselijk lichaam worden vlot gescand. De EinScan-Pro+ handheld 3D scanner is makkelijk in gebruik, net zoals de software. De EinScan-Pro2X Plus is uitgerust met een textuur scan functie, waardoor het mogelijk is om de full color data van een object te scannen. 
Door zijn gewicht (slechts 1.13 kg) is hij makkelijk hanteerbaar, waardoor ook grotere objecten vlot scanbaar zijn. De EinScan-Pro levert waterdichte 3D data die onmiddellijk printbaar zijn en die gebruikt kunnen worden door technici.

Wat zit er nu eenmaal bij uw bestelling:

  • Shining 3D Einscan-Pro 2X Plus
  • SolidEdge licentie
  • Handleiding
  • Garantie

Onze ervaring

Scannen in zeer hoge resolutie is mogelijk met de PRO 2X Plus, dit zowel met de draaitafel (die er als extra kan bijnemen) als manueel.
Deze scanner is nog sneller dan de 2X. Bij het manueel scannen neemt hij veel sneller de data op en gaat hij minder snel zijn tracking verliezen bij complexe objecten.

Overtuigd door de Shining 3D Einscan-PRO 2X Plus?

  • Showroom/contact: Het is altijd aangeraden contact op te nemen of een bezoek te brengen aan onze showoom. Zo kunnen we je helpen bij je keuze, en heb je altijd de juiste 3D scanner. 
  • Service contract/installatie service: U koopt als bedrijf? Bekijk dan onze service contracten of onze installatie service. Deze zijn optioneel verkrijgbaar. 


Bekijk alvast eens deze video in verband met de Shining 3D Einscan PRO 2X Plus
 

Nauwkeurigheid: ≤0.05mm
Min scan volume: 10mm - 4000mm
Max scan volume : -
Snelheid: 550.000 points/sec
Resolutie: -
Afmetingen scanner: 246 x 126 x 60mm
Afmetingen draaitafel: -
Gewicht: 0.8kg
Energieverbruik: -
File types: OBJ / STL / ASC / PLY
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x