UltiMaker
€ 8.454,85 € 7.817,00
€ 10.230,37 € 9.458,57 Incl. BTW

S7 Productivity Bundle met hoge kortingen en gratis filamenten zodat u meteen kan beginnen printen!

Op voorraad

Backorder

Levertijd:
voor 15:00 besteld, vandaag verzonden!

UltiMaker S7 Pro Bundle

Wat zit er nu eenmaal bij uw bestelling?

 • UltiMaker S7
 • PVA Removal Station (70% korting)
 • USB stick, lijmstick, smeervet, hex wrenches en een USB kabel.
 • Verschillende print cores (2x AA-core 0.4mm, 1x BB-core 0.4)
 • 2x spools filament
 • Cura & Cura Essentials software (online te downloaden)
 • Voedingskabel
 • Kalibratie kaart
 • 12maanden garantie (uitgezonderd spuitmond)
 • Levenslang expert support
 • 2x Tough PETG (Gratis)
 • 1x PVA 750gr (Gratis)

Je Ultimaker wordt geleverd met een beperkte fabrieksgarantie van één jaar (bedrijven) of 2 jaar (particulieren) en onbeperkte technische ondersteuning per telefoon.

UltiMaker S7 

Een nieuw niveau van printsucces bereiken.

We hebben alles wat onze gebruikers leuk vonden aan de bekroonde UltiMaker S5 meegenomen en we hebben hem nog beter gemaakt. U kunt erop vertrouwen dat de UltiMaker S7 zijn werk doet en u de vrijheid geeft om het uwe te doen. De inductieve nivellering van de S7 zorgt voor een perfecte eerste laag en de geïntegreerde luchtmanager houdt het bouwvolume op een optimaal geregelde temperatuur. Bovendien pauzeren run-out- en ventilatorbeugelsensoren uw print en waarschuwen u als het filament op is of als er een verstopping is waardoor uw printkop overstroomt.

Plus- en minpunten

positief punt Dual extrusion systeem die zeer goed werkt
positief punt Zeer gebruiksvriendelijk
positief punt Groot bouwvolume
positief punt Geïntegreerde luchtmanager
positief punt Filament flow systeem zorgt ervoor dat je prints niet mislukken
positief punt Toegang tot het UltiMaker-platform 
   
negatief punt Duurdere klasse, maar prijs/kwaliteit zeer goed

 

Eenvoudige installatie en control

begin snel met printen met een eenvoudige eerste gebruikservaring. Inclusief NFC materiaalherkenning en een interne camera met hoge resolutie.

Milieubeheersing

De geïntegreerde luchtmanager filtert tot 95% van de UFP's uit en zorgt er tegelijkertijd voor dat de temperatuur van de bouwkamer zorgvuldig wordt gereguleerd.

Geavanceerde actieve nivellering

Betrouwbare hechting in de eerste laag maakt gebruik zonder toezicht mogelijk zonder handmatige nivellering.

Brede materiaalkeuze

Gebruik bijna elk materiaal met onze open filamentsysteem, inclusief composieten.

Flexibele bouwplaat

De PEI-gecoate bouwplaat zorgt voor betrouwbare hechting en verwijdering van de afdruk. Een sensor zorgt er ook voor dat uw bouwplaat altijd op zijn plaats zit voordat u gaat printen.

Touchscreen bediening voor een snelle bediening

De 4.7 inch/ 11.9cm touchscreen vervangt het roterend wieltje, en biedt de gebruiker een snelle en vlotte bediening. De bediening is daarnaast beschikbaar in maar liefst 11 talen, waaronder het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

Groot bouwvolume en betrouwbare hechting, van de eerste tot de laatste laag

Niet enkel het bouwvolume (330 x 240 x 300mm) is vergroot, Ultimaker heeft ook een multi-point leveling toegevoegd aan de Ultimaker S7. Zo creëert u een precieze en gedetailleerde heightmap van uw printbed. Zo hechten de materialen uitstekend aan het printoppervlak, vanaf de eerste laag. 

Een gegarandeerde voortgang van uw prints

Net zoals bij de Ultimaker S3 en S5 werkt de Ultimaker S7 met verwisselbare print cores (0.25mm – 0.4mm – 0.6mm - 0.8mm) die terugtrekken bij niet gebruik. De NFC-chip en EEPROM-chip zullen aangeven wanneer het geselecteerde materiaal niet overeenkomst met het ingestelde materiaal. De filament flow sensor behoedt u tot slot van mislukte prints door een gebrek aan materiaal. Deze sensor verwittigt u als het materiaal op is en stopt automatisch uw print. Zo werkt u efficiënter en verhoogt u uw ROI.

Ultieme connectiviteit

Printen via Wi-Fi, LAN, cloud of USB UltiMaker Essentials: Toegang tot beveiligingssoftware – met printen op afstand, gebruikersbeheer en e-learning.

De UltiMaker S7 is uw poort naar het gehele UltiMaker platform. Krijg toegang tot alle tools die u nodig hebt om 3D-printen te starten – Beheer en bewaak uw afdrukken veilig met de UltiMaker Digital Factory, verbeter uw kennis van 3D-printen met e-learning cursussen op de UltiMaker Academy en kies uit honderden materialen en plug-ins met behulp van de UltiMaker Marketplace.

Software

Cura software 

Deze printer wordt geleverd met de vernieuwde Cura en Ultimaker software. Met deze Cura software worden prints intuïtief en snel voorbereid wat een pluspunt is voor starters. Ook experts kunnen experimenteren met allerhande instellingen. Door deze open source software is er een community van meer dan 10 000 3D printing experten die klaarstaan om je met raad en daad bij te staan.

Download de software

Cura Essentials software 3D-printsoftware die is gemaakt voor bedrijven.

U breidt de voordelen van 3D-printen uit naar uw hele bedrijf met een software abonnement dat niet alleen ontwerpers en engineers ondersteunt, maar ook bijdraagt aan het beheer en de stabiliteit van uw onderneming.

Wat kan Cura Essentials voor u doen:

 • Geef innovatie ruim baan in uw bedrijf (bekijk het productwebinar)
 • Maak het beheer van 3D-printen in uw hele organisatie gemakkelijk
 • 's Wereld beste 3D-printsoftware, nu klaar voor het bedrijfsleven
 • Beheer zelf uw hele 3D-printworkflow
 • Een aan uw wensen aangepaste 3D-printworkflow
 • E-learning en ondersteuning voor 3D-printsucces
 • Keuze uit drie niveaus die zijn aangepast aan uw bedrijf

Ultimaker PVA Removal Station

Eenvoudige nabewerking, snellere onderdelen

Maak het printen van complexe ontwerpen sneller en gemakkelijker. Ultimaker PVA Removal Station lost ondersteuningsmateriaal snel en effectief op, waardoor de nabewerking tijd tot een minimum beperkt wordt en de productiviteit verhoogt.

Rapid prototyping just got faster and easier

 • Lost PVA tot 4x sneller op
 • Minder tijd voor de nabewerking van de operator¹
 • Te gebruik met Ultimaker of PVA van derden
 • Alleen water toevoegen. Geen chemicaliën, geen rommel

Verwijder PVA tot 4x sneller. Verklein uw nabewerkingstijd

Snelle watercirculatie aangedreven door een magnetische rotor verwijdert PVA tot vier keer sneller dan stilstaand water, zelfs uit moeilijk bereikbare holtes. Zo heb je je onderdelen zo snel mogelijk nabewerkt en klaar voor gebruik.

Lage inspanning, hogere productiviteit
Verminder de tijd van de nabewerking tot 80%

Ultimaker PVA Removal Station vereist slechts een paar minuten bedieningstijd per print, met minimale onderhoudsbehoeften. Druk gewoon op de startknop, laat hem zijn werk doen en haal je print op als hij klaar is.

Rotor-aangedreven watercirculatie

Kies een circulatie van 100 of 225 RPM, afhankelijk van de kwetsbaarheid van uw onderdeel. Elke twee minuten verandert de rotor van richting om het water gelijkmatig tegen het model te duwen.

Prints blijven veilig en ondergedompeld

De spoelmand houdt uw print op zijn plaats en volledig ondergedompeld tijdens het oplossen, en gaat vervolgens omhoog voor een rommelvrij afvoeren en verwijderen van de print.

Gemakkelijk om de voortgang te volgen

Met een transparante, verlichte container kunt u eenvoudig het PVA-verwijderingsproces volgen en zien wanneer uw onderdeel klaar is. Bovendien geeft een verzadigingsindicator aan wanneer het water moet worden ververst.

 

Bekijk deze video om de Ultimaker PVA Removal Station in werking te zien:

Overtuigd?

 • Showroom/contact: Het is altijd aangeraden contact op te nemen of een bezoek te brengen aan onze showroom. Zo kunnen we je helpen bij je keuze, en heb je altijd de juiste 3D printer. 
 • Service contract/installatie service: U koopt als bedrijf? Bekijk dan onze service contracten of onze installatie service. Deze zijn optioneel verkrijgbaar. 
 • Testprint doen op de Ultimaker S5?: Ga naar onze 3d print service afdeling. U kan uw STL model doorsturen en wij sturen u de prijs voor deze print. Als u nadien de printer aankoopt kan u tot €50 terugkrijgen.
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ga je akkoord? Manage cookies
You are using a really old version of
Internet Explorer, download a safe browser to upgrade your browser.
x