Coronavirus update 27 november: Terug welkom in de winkel op afspraak.

Polymaker Sample Pack Polylite PC & PolyMax PC & PolyMax PC-FR & PC-PBT & PC-ABS

Polymaker
€ 19,95 Incl. btw

Sample Box speciaal voor Polymaker PC gamma, in de box zitten allemaal verschillende PC filament, elk met zijn eigen toepassingen, hierdoor kan je eenvoudiger beslissen welke u exact nodig heeft.

Op voorraad (1 stuks)
Levertijd:
voor 15:00 besteld, vandaag verzonden!
EAN Code:
6938936702634

Polymaker Sample Pack 

Sample Box speciaal voor Polymaker PC gamma, in de box zitten allemaal verschillende PC filament, elk met zijn eigen toepassingen, hierdoor kan je eenvoudiger beslissen welke u exact nodig heeft.

De sample box bevat:

PolyLite ™ PC wordt geproduceerd met een polycarbonaathars die speciaal is ontworpen voor 3D-printen. Het levert een goede stijfheid en hittebestendigheid met lichtverspreidende eigenschappen.

PolyMax ™ PC is een speciaal ontwikkeld PC-filament dat uitstekende sterkte, taaiheid, hittebestendigheid en printkwaliteit combineert. Het is de ideale keuze voor een breed scala aan technische toepassingen.

PolyMax ™ PC-FR is een vlamvertragend pc-filament (UL94V-0 / 1,5 mm) met een uitstekende taaiheid, sterkte en hittebestendigheid. Dit filament opent nieuwe toepassingen in de auto-, spoorweg- en ruimtevaartindustrie.

Polymaker ™ PC-ABS is een PC / ABS-polymeermengsel dat uitstekende taaiheid en hittebestendigheid biedt, een goede oppervlakteafwerking en een goede compatibiliteit met metalen beplating vertoont.

Polymaker ™ PC-PBT is een PC / PBT-polymeermengsel dat een goede hittebestendigheid en taaiheid biedt bij lage temperaturen (-20 ° C / -30 ° C). Polymaker ™ PC-PBT heeft ook een goede chemische bestendigheid.

Magigoo is een eenvoudig te gebruiken 3D-printlijm die is ontworpen om kromtrekken in FDM / FFF 3D-printers te verminderen. Dit is MagigooPC, de lijm die speciaal is ontworpen voor 3D-printen in polycarbonaat kunststoffen. Het biedt een sterk hechtplatform voor filamenten op basis van polycarbonaat.

Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
You are using a really old version of
Internet Explorer, download a safe browser to upgrade your browser.
x