Polymaker "Polysmooth Grijs"

Polymaker
€ 44,95 Incl. btw

Het speciaal ontwikkeld "PolySmooth Grijs" filament is perfect om te 3D printen en daarna af te werken met de Polysher van Polymaker.

Op voorraad
Levertijd:
voor 14:00 besteld, vandaag verzonden!

Het eerste filament ontworpen om tegen een lage kost een hoge afwerking te geven. Het speciaal ontwikkeld PolySmooth filament is gemaakt om te werken met de Polysher van Polymaker.

Een 3D-printing filament om drastisch de kwaliteit te verbeteren van het oppervlak van de 3D-geprinte stukken!

Polijsbaar: 

Het eerste filament ontworpen om tegen een lage kost een hoge afwerking te geven. Het speciaal ontwikkeld PolySmooth filament is gemaakt om te werken met de Polysher. Hierdoor kan je drastisch de kwaliteit verhogen en heb je een perfect glad printoppervlak. 

Makkelijk te printen: 

PolySmooth is compatibel met alle 3d printers die PLA kunnen printen. Het materiaal is dan ook zeer gelijkaardig met PLA, maar heeft de extra eigenschap dat je deze in de Polysher kan steken. Weinig geur en geen verwarmde bed nodig, PolySmooth is de perfecte partner voor uw desktop 3D-printer.

Geoptimaliseerd voor support structuren: 

Wij hebben onze ervaring van PolySupport gebruikt en PolySmooth ontworpen met dezelfde eigenschappen om support makkelijk te verwijderen. Gemakkelijk breek je de support van PolySmooth's oppervlak en zodra uw model is gepolijst is er geen litteken meer te zien op het oppervlak.

Gebalanceerde Mechanische eigenschappen:  

PolySmooth beschikt over goed uitgebalanceerde mechanische eigenschappen, beter dan ABS en PLA op de meeste eigenschappen, waardoor het een ideaal materiaal is voor dagelijkse 3D-printjes.

Geen Warping:

PolySmooth vertoont zeer minimaal restspanning bij het afdrukken wat betekent dat er bijna geen warping is, waardoor het ideaal is voor het afdrukken van grote delen.

Meer info over de Polysmooth:

Kleur: Grijs
Materiaal: PolySmooth
Gewicht op spoel: 750 gr.
Printtemperatuur: 220 - 230°C
Printbedtemperatuur: 25 - 60 °C
Koeling: Aan
Tensile strength: 39.8 ± 0.7 Mpa
Buigsterkte: 64.9 ± 1.2 Mpa
Droog settings: 80˚C for 8h
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x