Coronavirus update 27 november: Terug welkom in de winkel op afspraak.

Polymaker Polyplus Oranje

Polymaker
€ 34,95 € 17,47 Incl. btw

Polymaker PolyPlus Oranje is een filament met uitstekende mechanische eigenschappen en printkwaliteit. PolyPlus wordt gemaakt met "Jam-Free" technologie, wat garant staat voor hoge kwaliteit prints met uitstekende sterkte en het gemak van het printen met

Op voorraad (2 stuks)
Levertijd:
voor 15:00 besteld, vandaag verzonden!
EAN Code:
6938936700371

Compromisloze kwaliteit
PolyPlus wordt gemaakt met "Jam-Free" technologie, wat garant staat voor hoge kwaliteit prints met uitstekende sterkte en het gemak van het printen met PLA.

Jam Free:
De gepatenteerde Jam-Free-technologie verbetert de warmte-stabiliteit van de PLA-filamenten aan de hand van de nieuwste ontwikkeling in de biopolymeerformule en geavanceerde polymeertechnologieën. Als gevolg hiervan ontstaat het PolyPlus PLA-filament met een hoge smelttemperatuur van meer dan 140 ° C dit is meer dan 80 graden hoger dan alle andere PLA-filamenten die momenteel op de markt zijn. Tijdens het printen zal het filament nooit zacht worden in het vereiste koele gedeelte van uw 3D printer en kan het snel smelten zodra het in de verwarmingszone komt. Dit leidt tot extreem glad printen zonder vastlopen!

Colourful:
Verhelder uw modellen met de keuze uit zeven levendige kleuren of geef ze een unieke kristalglas aan de hand van onze vier doorschijnende kleuren. Met de keuzemogelijkheid tussen 11 kleuren en transparanten bent u zeker van de juiste keuze voor uw 3D-print ervaring.

Hoge Quality:
PolyPlus PLA wordt net zoals de andere producten vervaardigd met behulp van polymeer technologieën. Het bevat de strengste specificaties voor alle PLA-filamenten in de markt. Aan de hand van een kwaliteitscontrole-proces van acht stappen wordt er gestreefd naar de hoogste kwaliteit binnen de 3D-printindustrie. 

Als u meer informatie zoekt over PolyPlus PLA kan u de technische data sheet hier downloaden.

You are using a really old version of
Internet Explorer, download a safe browser to upgrade your browser.
x