Polymaker "Polymax Zwart"

Polymaker
€ 44,95 Incl. btw

Polymaker "PolyMax Zwart" is een filament met uitstekende mechanische eigenschappen en printkwaliteit. PolyMax PLA heeft een impact sterkte die 9x hoger ligt dan PLA en betere mechanische eigenschappen dan regulier ABS filament.

Op voorraad
Levertijd:
voor 15:00 besteld, vandaag verzonden!

Polymaker PolyMax PLA is een filament met uitstekende mechanische eigenschappen en printkwaliteit. PolyMax PLA heeft een impact sterkte die 9x hoger ligt dan PLA en betere mechanische eigenschappen dan regulier ABS filament.

Extreem sterk
Regulier PLA is een redelijk broos materiaal wat de doeleinden van een print ernstig kan beperken. Polymaker PolyMax PLA is ontworpen om dit te veranderen. Met een impact sterkte die 9x hoger ligt dan regulier PLA en zelfs 20% hoger dan ABS steekt PolyMax met kop en schouders boven de concurrentie. Als u op zoek bent naar een materiaal dat mechanische veeleisende taken aan moet kunnen kan PolyMax precies zijn waar u naar op zoek bent.

Compromisloze kwaliteit
De mechanische sterkte van PolyMax PLA wordt behaald zonder de printkwaliteit aan te tasten. PolyMax wordt gemaakt met "Jam-Free" technologie, wat garant staat voor hoge kwaliteit prints met uitstekende sterkte en het gemak van het printen met PLA.

ABS verleden tijd?
Nog steeds aan het printen met stinkend ABS? Met PolyMax PLA hoef je niet langer in de dampen van ABS te zitten en print je met het gemak van PLA en dezelfde kracht van ABS. Ook werkt het materiaal beter samen met een groot assortiment 3D printers, zonder geuren & dampen en verminderd het de kans op warping.

Als u meer informatie zoekt over PolyMax PLA kan u de technische data sheet hier downloaden.

Kleur: Zwart
Materiaal: PolyLactic Acid
Gewicht: 750g
Temperatuurbereik: 180 -240 °C
Aanbevolen temperatuur: 185 - 200 °C (1.75 mm heated bed) / 200 -230 °C (1.75mm ≠ heated en 3.00 mm)
Aanbevolen snelheid: 40 - 120 mm/s
Verwarmd bed: -
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x