Coronavirus update 27 november: Terug welkom in de winkel op afspraak.

3D printen

Een nieuwe manier van maken

De mogelijkheden met 3D printing zijn eindeloos. 3D printers kunnen tegenwoordig zilveren oorbellen, iPad hoesjes of chocoladeletters printen. Zelfs speelgoed van gerecycled plastic behoort tot de mogelijkheden. De lijst van materialen (filamenten) wordt alsmaar langer.

Een 3D printer bouwt een object laagje voor laagje op. Het apparaat zet een digitaal bestand  om in een tastbaar object. Deze productietechniek  staat ook bekend als Additive Manufacturing, Rapid Prototyping of Rapid Manufacturing.

Hoewel velen 3D printing als iets van de laatste jaren zien, bestaat het al meer dan 25 jaar. Inmiddels wordt het op veel verschillende gebieden toegepast. Steeds meer kunstenaars en ontwerpers gebruiken 3D printen om bijzondere objecten te maken. Ook in de medische sector en op wetenschappelijk gebied is 3D-printen booming. Deze techniek is echter niet enkel toegankelijk voor professionals.

3D printen voor iedereen

Bij 3D&I maken we 3D printen toegankelijk voor iedereen. Stuur ons uw 3D-model door en wij 3D printen het voor u. Of kom langs in onze showroom voor uitgebreid advies en ontdek de mogelijkheden. 3D&I beschikt over verschillende 3D printers om uw model ideaal te produceren!

Wil je een bestaand object 3D printen? Ook dat kan bij 3D&I! We beschikken over 3D-scanners om bestaande objecten te ‘3D scannen’. Vervolgens kunnen deze objecten in het gewenste formaat 3D-geprint worden.

3D print service nodig?

3D&I beschikt over verschillende 3D printers om uw stuk te 3D printen. Verschillende technieken zijn tot uw beschikking om het gewenste resultaat te bekomen.

Heeft u interesse in één van onze 3D printers?

U kan bij ons een test print laten maken op uw gewenste machine, als u hierna de machine wilt aankomen betalen wij tot €50 terug van uw geprinte stuk.

 

Stuur ons een mail met je ontwerp naar [email protected]
 
 
 
 
You are using a really old version of
Internet Explorer, download a safe browser to upgrade your browser.
x