Formlabs Form 2

Formlabs
€ 4.178,00 € 3.999,00 Incl. btw

Formlabs Form 2 is de meest geavanceerde desktop 3D-printer ooit gemaakt. Form 2 vertegenwoordigd een vernieuwende (SLA) manier van professioneel 3D-printen.

Backorder

Levertijd:
Magazijnvoorraad 3-4 werkdagen

De Formlabs Form 2 is een professionele desktop 3d printer die ingewikkelde stukken, technische prototypes of complexe waterdichte structuren moeiteloos kan printen. Dit toestel bevat de ondersteunende printtechnologie 'StereoLithography Apparatus (SLA)', een vrij algemeen toegepast ‘Rapid Prototyping’ vormgevingsproces. Het kenmerk van het stereolithografieproces is dat door een laagsgewijze polymerisatie van een vloeistof er een vorm wordt gecreëerd. Formlabs staat bekend voor innovatie & kwaliteit in de 3d printing wereld. 

Plus- en minpunten

 Groter bouwvolume en gedetailleerde laser
 Verbeterd printproces
 Automatisch hervulsysteem
 Draadloze connectiviteit en touchscreen
   
 Bij grote stukken in hoge resolutie loopt de printtijd op

 

Innovaties

Grotere prints, ongeziene resolutie
Met een bouwvolume dat 40% groter is en een meer gedetailleerde laser (tot 50% meer detaillering) door de precisie optics is de Form 2 capabel om groter te printen met een spectaculaire detaillering. 

Een verbeterd printproces
De Form 2 heeft een nieuw slide peel mechanisme en een verwarmde resin tank om de betrouwbaarheid van het printproces te verhogen. Hierdoor print de Form 2 een grote variatie aan prints, van stevige stukken tot geweldige details. 

Automatisch resin systeem
Een ander voordeel van de Form 2 is het automatische hervulsysteem. Dit systeem berekent automatisch hoeveel resin er nodig is voor uw prints, waardoor u grotere prints afprint zonder te pauzeren om de resin tank te hervullen.

Verbind en print
De Form 2 heeft een draadloze connectiviteit en een touchscreen display. Vanaf upload je je modellen via WiFi, beheer je de wachtrij van je prints en krijg je notificaties als je prints gedaan zijn!

Wat zit er nu eenmaal bij uw bestelling?

  • Formlabs Form 2
  • Standaard 1 liter resin
  • Starters kit (echt alles zit hier in wat je nodig hebt)
  • Resin tank, wiper, printplatform, finish kit
  • Software

Je Formlabs Form 2 wordt geleverd met een beperkte fabrieksgarantie van één jaar (bedrijven) of 2 jaar (particulieren) en onbeperkte technische ondersteuning per telefoon.

Bekijk de factsheet van de Formlabs Form 2

Onze review over de Formlabs Form 2

De Formlabs Form 2 heeft een zeer hoge gebruiksvriendelijkheid. Het heeft een groot gamma aan materialen en geeft een hoge kwaliteit aan de geprinte objecten.

Overtuigd?

  • Showroom/contact: Het is altijd aangeraden contact op te nemen of een bezoek te brengen aan onze showroom. Zo kunnen we je helpen bij je keuze, en heb je altijd de juiste 3D printer. 
  • Service contract/installatie service: U koopt als bedrijf? Bekijk dan onze service contracten of onze installatie service. Deze zijn optioneel verkrijgbaar. 
  • Testprint doen op de Formlabs Form 2?: Ga naar onze 3d print service afdeling. U kan uw model doorsturen en wij sturen u de prijs voor deze print. Als u nadien de printer aankoopt kan u tot 50 euro terugkrijgen.

Bekijk deze video om de Formlabs Form 2 in werking te zien.

 

Build volume (LxBxH): 145 x 145 x 175mm
Desktop afmetingen (LxBxH): 350 x 330 x 520mm
Gewicht: 13kg
Laagresolutie: 140 microns
Snelheid: -
Filamentmogelijkheden: Resin
Filamentdiameter: -
Nozzle diameter: -
File types: STL / OBJ
Software: PreForm Software
Connectiviteit: USB / Ethernet / WI-FI
Printtemperatuur: Automatisch verwarmd tot 35°C (self-heating resin tank)
Verwarmd printbed: -
Garantie: 12 maand / 24 maand
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x