Ultimaker

Sorteer op:

PVA (Polyvinyl Alcohol) is een in water oplosbaar ondersteunend materiaal voor 3D printen met meerdere printkoppen. Ontwikkeld voor een ongelooflijke 3D print ervaring biedt Ultimaker PVA goede aanhechting aan PLA en NYLON aan.

350g
€48,34
Dankzij de Ultimaker PLA Silver Metallic kan u uw prints de tint van gepolijst zilver meegeven, waardoor ze nog authentieker lijken. Dit filament is het best te gebruiken op de Ultimaker 2.
€38,12
Na ABS en PLA heeft Ultimaker nu een derde materiaaltype toegevoegd aan zijn gamma. De CPE lijn werd gemaakt voor complexe, technische prints.
€59,90
Voor de meest passionele prints kan u het best de Ultimaker PLA Red gebruiken. Dit filament is het best te gebruiken op de Ultimaker 2.
€38,12
Ultimaker Black PLA is een stevige robuuste kleur. Als u de juiste kleur niet kan kiezen is Black PLA de beste oplossing! Dit filament is het best te gebruiken op de Ultimaker 2.
€38,12
Ultimaker Black ABS is een stevige robuuste kleur. Als u de juiste kleur niet kan kiezen is Black ABS de beste oplossing! Dit filament is het best te gebruiken op de Ultimaker 2.
€38,12
Dankzij Ultimaker PLA White kan u ieder moment van het jaar het gezellige wintergevoel terug oproepen. Dit filament is het best te gebruiken op de Ultimaker 2.
€38,12
Dankzij de Ultimaker PLA Blue zullen uw prints er altijd stralend blauw uitzien! Dit filament is het best te gebruiken op de Ultimaker 2.
€38,12
Dankzij Ultimaker ABS White kan u ieder moment van het jaar het gezellige wintergevoel terug oproepen. Dit filament is het best te gebruiken op de Ultimaker 2.
€38,12

Filament van Ultimaker is de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Bekijk ons uitgebreid aanbod.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x