PLA

Sorteer op:

"Pale Gold" van ColorFabb is een klassieke en elegante tint van goud. Met een toets bronskleur is dit een ideale goudtint voor kwalitatieve 3D prints.
€35,95
Altijd al fan geweest van robots en raketten tot zelfs eigen juwelen maken? Dan is "Shining Silver" echt iets voor u! Deze wondermooie donkerzilvere kleur doet uw projecten er fantastisch uitzien.
€35,95
Neutraal maar allesbehalve alledaags, dat is de perfecte omschrijving van de ColorFabb "Standard White". Een must have voor iedere printliefhebber.
€35,95
De absolute must have voor ieders filament portfolio, de ColorFabb "Standard Black".
€35,95
"Leaf Green" van ColorFabb doet ons denken aan de heerlijke frisse kleur van kersverse boombladeren. Een aantrekkelijk filament met een karaktervolle tint.
€35,95
"Chocolate Brown" van ColorFabb is met zijn intens donkerbruine kleur een waar eerbetoon aan de heerlijke Belgische chocolade. Dit filament is quasi even smaakvol!
€35,95
Lila' PLA van Colorfabb is een zachte violetkleur die in de natuur terug te vinden is. Laat je dus zeker inspireren door de hoeveelheid aan mooie 'lila' bloemen!
€35,95
"Olympic Gold" filament is de absolute winnaar van het 3D printen. Word dus snel 3D printkampioen met onze Olympic Gold!
€35,95
Het "Sky Blue" filament van ColorFabb is minstens zo intens en helder als de lucht op een zomerse dag!
€35,95
De Hulk, Ninja Turtles en de Green Goblin zijn niets in vergelijking met de 'Intense Green' PLA van ColorFabb.
€35,95
ColorFabb "Magenta" PLA is een kleur die tussen rood en blauw gelegen is op het RGB en CMYK kleurenwiel. Dat maakt van deze kleur een erg pittige tint.
€35,95
"Dutch Orange" van ColorFabb is een heerlijke, fruitige oranjetint die u zal doen watertanden.
€35,95
"Signal Yellow" van ColorFabb is een verrukkelijke geeltint die zeer intens is en die uw prints er fantastisch zal doen uitzien!
€35,95
"Blue Grey" van ColorFabb is een neutrale kleur, tussen zwart en wit in, die allesbehalve saai is!
€35,95
"Traffic Red" van Colorfabb is een heldere rode kleur. Gelijkend op de verkeerslichten doet hij iedereen stilstaan bij zijn kracht!
€35,95
Tijdens de Renaissance was ultramarine blauw het meest unieke pigment dat een schilder kon gebruiken. Geïnspireerd door dit unieke kleurpigment zal de ColorFabb "Ultra Marine Blauw" uw prints een kwaliteitsvolle uitstraling geven.
€35,95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x