PLA

Sorteer op:

"Olympic Gold" filament is de absolute winnaar van het 3D printen. Word dus snel 3D printkampioen met onze Olympic Gold!
€35,95
Het "Sky Blue" filament van ColorFabb is minstens zo intens en helder als de lucht op een zomerse dag!
€35,95
Neutraal maar allesbehalve alledaags, dat is de perfecte omschrijving van de ColorFabb "Standard White". Een must have voor iedere printliefhebber.
€35,95
Altijd al fan geweest van robots en raketten tot zelfs eigen juwelen maken? Dan is "Shining Silver" echt iets voor u! Deze wondermooie donkerzilvere kleur doet uw projecten er fantastisch uitzien.
€35,95
"Dutch Orange" van ColorFabb is een heerlijke, fruitige oranjetint die u zal doen watertanden.
€35,95
"Chocolate Brown" van ColorFabb is met zijn intens donkerbruine kleur een waar eerbetoon aan de heerlijke Belgische chocolade. Dit filament is quasi even smaakvol!
€35,95
De Hulk, Ninja Turtles en de Green Goblin zijn niets in vergelijking met de 'Intense Green' PLA van ColorFabb.
€35,95
De absolute must have voor ieders filament portfolio, de ColorFabb "Standard Black".
€35,95
"Traffic Red" van Colorfabb is een heldere rode kleur. Gelijkend op de verkeerslichten doet hij iedereen stilstaan bij zijn kracht!
€35,95
Tijdens de Renaissance was ultramarine blauw het meest unieke pigment dat een schilder kon gebruiken. Geïnspireerd door dit unieke kleurpigment zal de ColorFabb "Ultra Marine Blauw" uw prints een kwaliteitsvolle uitstraling geven.
€35,95
Lila' PLA van Colorfabb is een zachte violetkleur die in de natuur terug te vinden is. Laat je dus zeker inspireren door de hoeveelheid aan mooie 'lila' bloemen!
€35,95
"Leaf Green" van ColorFabb doet ons denken aan de heerlijke frisse kleur van kersverse boombladeren. Een aantrekkelijk filament met een karaktervolle tint.
€35,95
"Signal Yellow" van ColorFabb is een verrukkelijke geeltint die zeer intens is en die uw prints er fantastisch zal doen uitzien!
€35,95
"Blue Grey" van ColorFabb is een neutrale kleur, tussen zwart en wit in, die allesbehalve saai is!
€35,95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x