Colorfabb

Sorteer op:

Als u op zoek bent naar een speciaal filament om uit te proberen, dan is 'WoodFIll' van ColorFabb een aanrader. 'WoodFill' is een mengeling van 70% ColorFabb PLA en 30 % gerecycleerde houtvezels.
€39,95
3D printen met metaal op uw eigen desktop 3D printer! Dit fantastisch uniek filament laat u toe om met echt koper te printen! Objecten rechtstreeks uit de printer zien er uit alsof ze zijn gesinterd met een laser met een matte afwerking.
€49,95
Brassfill is ColorFabb's nieuwste experiment. Brassfill heeft een geelkoperen look als het geprint is.
€59,95
Het nieuwste filamenttype in het gamma van Colorfabb is Corkfill. Dit filament is gebaseerd op kurk, waardoor het elastischer en waterbestendiger wordt dan andere filamenten.
€39,95
Colorfabb 'GlowFill' laat uw prints lekkerlijk oplichten. Overdag zien de prints er geweldig uit, dankzij de romige kleur. In het donker verandert de print naar een mooie lichtgevende print, zoals je die zelden zag.
€39,95
3D printen met metaal op uw eigen desktop 3D printer! Dit fantastisch uniek filament laat u toe om met echt brons te printen!
€49,95
De absolute must have voor ieders filament portfolio, de ColorFabb 'Standard Black' PLA.
€35,95
Neutraal maar helemaal niet saai, dat is de perfecte omschrijving van de ColorFabb 'Standard White' PLA. Een must have voor iedere printliefhebber.
€35,95
Minstens zo helder als een zomerdag, zo intens is de ColorFabb 'Sky Blue' PLA.
€35,95
ColorFabb 'Traffic Red' PLA is een heldere rode kleur. Gelijkend op de verkeerslichten doet hij iedereen stilstaan bij zijn kracht.
€35,95
'Blue Grey' PLA van ColorFabb is een neutrale kleur, tussen zwart en wit in, die helemaal niet saai is!
€35,95
Altijd al fan geweest van robots en raketten? Dan is PLA 'Shining Silver' echt iets voor u! Deze wondermooie donkerzilvere kleur doet uw projecten er fantastisch uitzien.
€35,95
Dit is ons klassieke en elegante tint van goud. Met een toets bronskleur is dit het ideale goud voor mooie printjes.
€35,95
ColorFabb 'Signal Yellow' PLA is een verrukkelijke geeltint die zeer intens is en die uw prints er fantastisch zal doen uitzien.
€35,95
'Dutch Orange' PLA van ColorFabb is een fruitige heerlijke oranjetint die u zal doen watertanden.
€35,95
ColorFabb 'Magenta' PLA is een kleur die tussen rood en blauw gelegen is op het RGB en CMYK kleurenwiel. Dat maakt van deze kleur een echte pittige kleur.
€35,95
Tijdens de Renaissance was ultramarine blauw het meest unieke pigment dat een schilder kon gebruiken. Geïnspireerd door dit unieke kleurpigment zal de ColorFabb Ultra Marine Blauw PLA uw prints een klassevolle uitstraling geven.
€35,95
De Hulk, Ninja Turtles en de Green Goblin zijn niets in vergelijking met de 'Intense Green' PLA van ColorFabb.
€35,95
'Green Leaf' PLA van ColorFabb doet je denken aan de wondermooie betoverende donker groene bladeren in het bos!
€35,95

PLA filament van de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Colorfabb heeft een groot gamma aan kleuren! Bekijk ons uitgebreid aanbod.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x