Coronavirus update 29 september: Demo’s en afhalingen op afspraak.

Nylon

Sorteer op:

Dit Nylon filament is uitermate geschikt voor toepassingen waarvoor duurzaamheid, impact sterkte, flexibiliteit en kracht nodig zijn.
€65,95
Makerfill Nylon is een filament dat uitermate geschikt is voor toepassingen waarvoor duurzaamheid, impact sterkte, flexibiliteit en kracht nodig zijn. Makerfill heeft bovendien een heel goede prijs/kwaliteit verhouding.
€31,95
Met dit sample pack van het Polymide PA6-CF & GF krijg je van elk filament 100 gr, hiermee kan je het filament testen.
€19,95
PolyMide CoPA is gebaseerd op een copolymeer van Nylon 6 en Nylon 6,6. Het filament combineert uitstekende sterkte, taaiheid en hittebestendigheid tot 180 ° C.
€69,95
Dit Nylon filament is uitermate geschikt voor toepassingen waarvoor duurzaamheid, impact sterkte, flexibiliteit en kracht nodig zijn
€65,95
Polymaker Polymide PA6-GF is filament met een glasvezel versterkte nylon PA6 (Nylon 6) . Het materiaal vertoont uitstekende thermische en mechanische eigenschappen zonder de laag hechting op te offeren.
€159,95
Polymaker Polymide PA6-CF Black is een filament met koolstof versterkte nylon PA6 (Nylon 6) die zorgt voor een verbeterde stijfheid, sterkte en hittebestendigheid met een uitstekende laag hechting.
€189,95
Polymaker PolyMide CoPa is een hoog kwalitatief filament. Dit plug-and-play-materiaal is geoptimaliseerd om de beste resultaten te geven in al uw prints in zowel 1,75 mm als 2,85 mm. PolyMide CoPa is een materiaal dat is gebaseerd op nylon.
€69,95
You are using a really old version of
Internet Explorer, download a safe browser to upgrade your browser.
x